Klubbhuset Bryn Stadion Bryn Stadion

IL Bryn har et av distriktets beste treningsforhold på gress. Bryn har et fylkets fineste stadion anlegg, "Holy Ground" (Bryn Stadion).

Holy Ground består av to gressbaner av ypperlig kvalitet. Rundt kamp banen er det i tillegg en løpebane som benyttes av friidrettsgruppen.

Siden vi har to gressbaner er alle våre lag sikret at alle treninger såvel som kamper blir avviklet på gress. Klubbhuset har foruten garderober, en egen players lounge hvor spillere, trenere og andre tilknyttet Bryn miljøet kan slappe av før og etter kamp og trening med eksempelvis et slag biljard. Når a-laget spiller hjemmekamper åpnes også kiosken som er plassert øverst i vårt relativt nye tribuneanlegg. Tribunene har plass til omlag 300 tilskuere så her blir det støtt og stadig god stemning når Frænas stolthet spiller hjemmekamper.

Da kvaliteten på gressmatten tidlig blir veldig bra, har vi i de siste årene fått en del forespørsel fra eliteserieklubber om å arrangere treningskamper på vår flotte arena. Dette er imponerende med tanke på at all drift og vedlikehold på Holy Ground er utført på dugnadsinnsats.

Trykk på bildet av stadion for å se flere bilder av anlegget

Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web