En flott dag på hallen

En flott dag på hallen
dansekongene fppublik final1 mellomtrinn
barnetrinn

 I dag har foregangsklubben IL Bryn arrangert en meget vellykket fotballcup i Brynhallen for elevene ved Hustad skole. Dermed er den første Bryn fair play skolecupen ferdig.

 Et kjempearrangement i samarbeid Hustad skoles fantastiske elever og lærere startet opp klokken 1000 og den første kampen gikk mellom 2. og 3. trinn. Etter dette holdt fotballsjefen David A. Bruun en flott tale om det å bry seg og ta vare på hverandre. Og idrettslaget overrakte en julehilsen til skolen.
Deretter ventet finalen i mellomtrinnet, hvor 6. og 7. trinn møttes til en meget spennende finale, før Jonathan, Remi og Johan Erlend danset en flott selvkomponert dans for publikummet. I tillegg holdt Lisbeth og Emilie et flott innlegg hvor de blant annet takket Bryn for cupen. 
 Etter dette var det matpause med boller og saft til alle, et populært innslag. 
     Deretter ventet finalen i ungdomstrinnet mellom 8. og 10. trinn. Alle lagene som vant fikk hver sin klasseball sponset av Hustadvika gjestegård. Den siste utdelingen for dagen gikk til 7. trinn som gikk foran som et godt eksempel gjennom hele turneringen. Disse fikk hver sin fair play  t.skjorte sponset av Hustadvika gjestegård samt klasseball. Vi er meget godt fornøyd med gjennomføringen og Fillip, Joppe, Elin og David var alle fornøyd med dagen. Kjekt at Romsdals budstikke tok turen og vi håper på en flott artikkel. En stor takk til alle elevene som hjalp til både i kiosken og sekretæriatet. En særdeles stor takk til Paul Joshua som styrte musikken med meget stødig hånd. Dette var kjekt. Vi bryr oss !!!

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web