Lokale trenerløsninger

 Som vi har skrevet tidligere er Edgar Magne Lindseth klar som Bryn-trener, hvem som blir med i støtteapparatet har vi ennå ikke fått klarhet i. Ryktene forteller at David Brun er en av de utvalgte.

 David har som kjent vært oppmann for Bryns 5. divisjonslag i året som gikk. Inne i Malmefjorden har Torstein Rønning og Vidar Moen takket ja til trenerengasjement, mens Bjørn Halås tar et nytt år på Eide.
 Når det gjelder kommunens beste lag ser det ut til at tidligere Bryn-spiller Bjørn Espen Vatne blir hovedtrener, han vil i tillegg få med seg et par mann og samarbeidet med juniortrener Gunnar Stolsmo er et hett tips. Trolig blir dette avklart på morgendagens oppstartstrening på Tornes.
 På Averøya fortsetter Kurt Mørkøre og Kjetil Sørvik, mens tidligere AK-spiller Leo Totev tar et nytt år i Dahle. Når det gjelder AK har de fått en kraftig offensiv forsterkning i Stig Roar Søbstad som er en meget god spiller og målgjører. Oppe i Sunndalen tar Egil Ruud et nytt år og vi må si det er spennende at Torske er tilbake i moderklubben Sunndal

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web