Flott treningsøkt

Flott treningsøkt

I går spilte vi treningskamp i stedet for trening mot et meget godt Elnesvågen G16, et lag Benny Øverli & co har fått skikkelig sving på og som imponerte med hurtige kombinasjoner og ballsikkerhet.

Ettersom dommer ikke var satt opp stilte Robert Kjørsvik og Kristian Male (begge skadet) sporty opp og dømte hver sin omgang. Det var bestemt før kampen at alle skulle spille og vi startet med følgende 11. Håkon De Jong (keeper fra EOIL, da vi mangler keeper), Brede Farstad Svenøy, Andreas Kjersem, Didrik Solheim, Lasse Arntsen, Vegard Male, Eivind Hagset, Simen Pettersen, Fim, Alexander Hansen og Jørn Kjetil Aarseth.
 Vi tok ledelsen 1-0 etter at Jørn nydelig spilte fri Alexander som scoret sitt første sr. mål i sin første Brynkamp. Etter dette falt vi noe sammen og EOIL scoret 3 ganger. Mest skuffende i denne omgangen er at vi taper såpass mye dueller og at vi må jobbe en del med struktur og fotballforståelse. 
 Vi gjør en del bytter og inn kommer Gegge, Erlend Selnak og Erlend Hagen, 1-3 står seg til pause og vi starter 2. omgang med følgende lag i 4-3-3. Leon Kolstad (keeperbytte, da EOIL har 2 meget habile g-16 keepere), Brede, Kjers, Jørn, Gegge, Didrik, Simen, Vegard, Erlend H, Erlend S og Eivind. Vi får flyttet laget mer opp i banen og ballsikkerheten er mye bedre enn i 1. omgang, da ble det vel mye brudd.
 Erlend Skotheimsvik, Dani Aune og Haakon Heimen kommer inn og vi starter å skape sjanser. 2-3 kommer etter at Eivind som blomstret etter hvilen soloraidet og satte inn goalen alene med keeper. Så kommer 2-4 på en fantastisk enkeltmannsprestasjon på venstrekanten, hvor en spiller enkelt triller den i nettet fra kloss hold. Vi bør være hvassere på dødballer enn et g-16 lag og 3-4 kommer vakkert etter corner. Haakon Heimen rager høyest og stanger den i vinkelen. Så får vi frispark like utenfor 16 meteren etter at Vegard blir revet ned, Dani ladder skuddfoten og banker den i nota.
 5-4 kommer etter en ny corner , hvor Haakon møter på første og setter den. Haakon blir borte til sommeren på skole, men vi håper han er hjemme noen kamper, da han blir svært viktig dette året.
Jørn Løvik, Erlend Lindseth (14 år) og en småskadd Henrik Farstad kommer inn det siste kvarteret. Og 6-4 kommer etter at Erlend S kommer på et meget flott løp, han avslutter i kamp med keeper, på bakerste dukker Jørn Løvik opp og sklir inn sitt første Brynmål i sin første kamp. De siste minuttene kommer Elias Fjærvoll inn på topp og kampen ebber ut. Vi ser at vi har mye og jobbe med fremover, men spillerene skal ha kred for 2. omgangen. På fredag venter ny kamp mot 5. div laget Skåla, denne går også i Bryn idrettspark. Takk til EOIL som lånte oss keepere og vi ønsker dette meget gode laget lykke til i sesongen.

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web