Tap 0-3 i første kamp

Tap 0-3 i første kamp

Fredag kveld dro Bryns gutter inn på Træffbanen og møtte divisjonskollega Bjørset til årets første treningskamp. En del spillere manglet selvfølgelig men vi dro med en grei stall.

Vi startet kampen med 4-4-2 og diamant på midten. HÅkon De Jong i mål, i forsvaret spilte Lasse Arntsen, Andreas Kjersem, nyervervelsen Simen Pettersen, Harald Magne Gjerde. Påmidten startet Didrik Solheim, Geir Tore Tverfjell, Vegard Male og Eivind Hagset, mens Kristian Male og Robert Kjørsvik startet på topp.
 Vi var hele kampen det spillemessig beste laget, men ble dessverre straffet knallhardt på overganger. Dette lærer vi av og det er helt greitt så tidlig i sesongen. Etter  minutter var vi under med et mål, da Bjørset med sitt første skudd på mål satte den utagbart i lengste hjørne. Etter dette er det Bryn som skaper det som skapes og har mest ball, vi er imidlertid altfor puslete på siste 3-del av banen. Dette må det jobbes med. Etter 30 minutter kommer Bjørset på sin 2. sjanse og setter 2-0 alene med De jong. Litt svakt defensiv struktur på dette målet. Dette står seg til pause. Etter hvilen legger vi om til 4-3-3 og kommer mye høyere i banen, vi gjør en del endringer og inn kommer Kiadsak Narin , Brede Farstad Svenøy, Albert Vassli, Erlend Skotheimsvik, Kent Roger Farstad.
 Vi skaper litt for lite, men noe mer enn i 1. omgang, likevel er det Bjørset som scorer på sin 3. sjanse i kampen og setter 3-0. I dag greidde alle seg godt, med litt mer trening i kroppen så har vi troa på dette. Organisering trenger vi å jobbe kraftig med, og bare det å komme ut på stor bane vil hjelpe veldig på. Neste trening er tirsdag kl 1930.

Bryn mest positive i denne kampen var Kjers, Brede, Simen og Vegard

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web