Barnas dag igjen et flott arrangement

Barnas dag igjen et flott arrangement
thefab3.jpg pubbenleverer.jpg premier gavebord.jpg popnisse.jpg
kafekø.jpg kidsaleker.jpg juletregang.jpg elinselgerlodd.jpg
brabesøk.jpg

I går arrangerte IL Bryn barnas dag i Brynhallen, i sin vante tro skjer dette siste søndag før julaften og også i år var arrangementet godt besøkt.

IL Bryn har arrangert dette arrangementet hvert å de siste 40 årene og sin vante tro var det god stemning og mange glade barn og voksne i hallen denne dagen. Ca 100 barn i alderen 0-12 år og mange voksne tok turen til arrangementet. 
 Vi startet dagen med å dele ut pølser og brus til alle barna, før gang rundt juletreet ventet. David ledet arrangementet på en utmerket måte og mange fantastiske hjelpere bidro til å hale i land arrangementet på en meget god måte. 
 Etter juletregangen lekte ungene seg i den ene halvdelen, mens det ble kjøpt lodd og kafemat i andre enden. Avrivningsloddene gikk unna og det ble satt ny salgsrekord på loddboken. Her må vi berømme Elin for god organisering. Mot slutten av arrangementet kom nissefar på besøk med sine hjelpere, og dette var utvilsomt en av dagens største høydepunkt. Nissegave til alle barna var fylt i sekken og barna var glade for "pakken". Vi retter en meget stor takk til alle som bidro med kaker, som hjelpere og de som bidro med gaver til arrangementet. Uten alle dere hadde ikke dette vært mulig. Vi takker av for dette året og ser frem til et nytt Brynår. En stor takk til alle som tok turen, en riktig god jul og et godt nytt år til alle i Bryn-land.

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web