Seier i siste match

Seier i siste match

Årets siste seniorkamp gikk av stabelen onsdag i forrige uke hjemme mot Fiksdal/Rekdal, her var det enveiskjøring fra første spark, og til slutt sto det 6-0 til hjemmelaget.

Når skal det sies at bohemene fra Fiksdal ikke stilte all verden til motstand og Bryn hadde full kontroll gjennom samfulle 90 minutter. Men det skal Fiks/Rek ha, de stiller dog kun med 11 spillere og gjennomfører kampen. All kred til gjestene fra andre siden av fjorden, som muligens spilte sin siste seniorkamp i seriesystemet. Litt trist å tenke på da dette er en flott gjeng, men skjønner frustrasjonen til ildsjelene som hele veien må kjempe for å få på plass folk til kampene. Trist.

 Bryn startet med Marvin i mål, i forsvaret stilte Harald, Jørn, Kjers og Lasse. På midten startet: Eivind, Vegard, Andreas R, Didrik og fremme Kristian M og Reidar. På benken startet Roy Arild, Henrik og Endre.
 Vi kjørte på fra start og ballen var inne på gjestenes banehalvdel hele omgangen. Etter 7 minutter er Reidar alene med keeper, men avslutningen går midt på. Like etter spilles Reidar igjennom og setter den, men blir avblåst for offside. Etter 12 minutter er vi foran med 1-0. Et perfekt innlegg fra Didrik settes i nettet. Siste Brynspiller på ballen er Kristian Male. Etter dette er det et vedvarende press, men småspill inne i 16 meteren mot 9 forsvarere er sjeldent lett. Endre erstatter Reidar etter 36 minutter. Og at vi går til pause med bare 1-0 er egentlig helt utrolig, da det burde ha stått 6-7 -0.
 Etter pause kjører vi på og Vegard Male drar av 3-4 mann før han setter 2-0 i lengste hjørne, vakkert. Henrik og Roy Arild erstatter Eivind og Kristian. Etter timen kommer 3-0 etter en corner. Didrik henger i lufta og stanger den inn, etter 67 header Andreas K ballen i tverra og ut. Det er et vedvarende Brynpress hele veien og Fiks/Rek har ingen skudd på mål. 2 cornere oppsummeres til gjestene uten at det blir farlig.
 Etter 70 minutter skyter Endre et innlegg som går igjennom feltet og rett i kassa. 4-0. Etter 74 går Didrik og Røberg ut og inn kommer Kristian og Eivind. Etter 85 kommer Røberg inn for Harald og på en av gjestenes cornere kontrer vi inn 5-0. Henrik spiller fri Vegard som alene med keeper setter den vakkert i nettet. Og 3 minutter etter fastsetter Eivind ballet med en vakker avslutning i lengste til 6-0. En grei avslutning på sesongen og nå ser vi frem mot 2018. Med det mannskapet vi har pr. dags dato kan dette bli gøy.

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web