3 lag i aksjon i går

3 lag i aksjon i går

I går var 3 Bryn-lag i aksjon i kompiscupen i Frænahallen, hvorav 2 damelag og et herrelag.

Først ut var Bryn 1 i dameklassen, og disse spillerne stilte på dette laget: Aina Årsbog, Gunn Årsbog, Anna Marie Skarseth, Elin Morsund, Rikke Nerlandsrem, Nora Male, Madelein Gundersen, Tonje Nerland, Vilde Lindseth oh Silje Lindseth. Det ble en tøff turnering for jentene som startet mot NÆI som besto av voksne damer, her ble det tap 0-2 uten at vi skapte for mye. I den neste kampen ventet I siste liten som var et lag med jenter fra Bud/Elnesvågen/Træff her ble det 0-6 etter en jevn start. Jentene skal ha for innsatsen. I neste kamp ventet Oldgirls som vant hele turneringen, her ble det 0-10 og vi kan nok takke vår gode keeper Aina Årsbog at det ikke ble flere. I den siste kampen ventet EOIL G12, dette var et velspillende lag som vant alle sine kamper, men ikke kunne avansere. Her ble det tap 0-9.
Bryn 2 var i den andre puljen og besto av Sandra Farstadvoll, Cecilie Sandblåst Gjerde, Ane Elisa Hagset, Ailin Haukås, Alida Hagset, Iselin Stranden Lystad og Elisabeth Gule.
Bryn 2 fikk en tøff start på puljen med Ozonlaget som motstander, her ble det tap 0-10.  I den neste kampen ventet Yolo, her kom Bryns første mål for dagen og seier. Ane Elisa Hagset driblet seg fri og satte 1-0 før lillesøster Alida satte 2-0 etter at hun snappet ballen og skjøt forbi keeper. I neste kamp ventet Liggeunderlaget fra Skåla. Bryn startet klart best og Alida Hagset satte inn 1-0, vi hadde god kontroll med unntak av 1 minutt og da score Liggeunderlaget to ganger. Ane Elisa satte inn 2-2 like før slutt. I den siste kampen ventet Innskudd som besto av spillere fra MFK. Her ble det tap 0-8.
 Så var det herrene på Bryn 3 sin tur, laget besto av Joppe Nerlandsrem, Lasse Farstad, Jørn Kjetil Aarseth, Tommy Aarseth, Ole Vulvik, David Bruun, Roy Arild Svenøy, Aimar Inge Haukås, Ståle Brenden, Marius Berget og Tor Espen Skutholm.
 I den første kampen ventet E2 som har for vane å gjøre det godt i denne turneringen. E2 ledet 3-0 før Joppe tok saken i egne hender og forserte til midten og klinket ballen i nettaket med tåen. Like etter setter Ole Vulvik 2-3 etter et flott raid og det er spenning i hallen. Dessverre blir vi utspilt i jakten på redusering og E2 setter 4-2. I neste kamp ventet Die manchaft bestående av unge fremadstormede fra Bud, Elnesvågen mm. Dette ble en jevn og spennende kamp som bølget frem og tilbake. Stripetrøyene setter 1-0 da de kommer 3 alene med keeper. 2-0 kommer etter at Joppe dribler bort ballen med 7 sekunder igjen og det ender 0-2. FC Nordsjælland er neste motstander, unggutta fra Eide har vunnet alle sine kamper så langt. Bryn 3 starter best og Jørn Kjetil setter 1-0 før Tommy setter 2-1. Dette snur seg til 2-4 før Tor Espen knaller 3-4 direkte i nettet fra avspark. I siste sekund fyrer Lasse Farstad som keeper av og sirenen går, ballen går via en motspiller og i nettet. Om dette ble tellende eller ikke vites ikke. I den siste kampen ventet Aune IL som besto av unggutter fra Elnesvågen. Her ble det tilslutt 4-6 tap etter at Marius Berget, Ole Vulvik, Jørn Kjetil Aarseth og Tor Espen Skutholm scoret. Alt i alt en kjekk dag og takk til Stig og co. for en kjekk cup.

Bryn kalenderen

Grasrotmidler til IL Bryn

Grasrotandelen.jpg
Slik gjør du det dersom du ønsker å dele dine grasrotmidler med I.L. Bryn.

Prosjekt tilhørighet

Prosjekt tilhørighet.jpg
Kjøp MFK-sesongkort, og bidra med din støtte til I.L. Bryn.

Kamerat cup

kompis
En årlig begivenhet for Il Bryn.

IL Bryn sangen

ilbrynsangen.jpg
Hør IL Bryn sangen "Heia Bryn" på YouTube her

Når stemshesten spennje ifrå

moll3 043.JPG
Hør vår nye sang og se videoen på Youtue "Når stemshesten "
Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web