31.05.00

Damelaget vant igjen.

Damelaget vant igjen, denne gangen ble det seier 1-0 over MFK 2, les mer på damelagsiden.

Bjørn Espen ikke tilgjengelig

Bjørn Espen Vatne er ikke tilgjengelig mot Rival i kveldens kamp, dette ettersom han har dratt opp til trøndelag for å avtjene tjenesten i forsvaret. "Snøkuken" som har spilt de siste 2 kampene på stopperplass, blir etter all sannsynlighet erstattet av Rossi som blir trukket bak og Ralf inn som spiss. Dette er forøvrig en match vi bør vinne.30.05.00

Bryn ikke akkurat snill gutt, men ikke langt ifra.

Som alle vet blir Frænas stolthet stadig beskyldt for å spille hard fotball (les steinhoggerne fra Fræna i Driva for en tid tilbake, noe som gjorde at Herlof ble intervjuet og rangerte de hardeste Brynerne gjennom tidene i lokalavisen), at gutta tar tak og trør til i duellene viser at de spiller med hjertet. Noe de ikke gjør i de fleste andre lag i serien. Ellers så er det jo morsomt å lese at lag gruer seg til å møte Bryn p.g.a. tøffhet og tempo. Nok om dette. Hvert år premieres de 3 snilleste gutta i klassen av fotballkretsen, med tanke på fair play. Sjelden eller aldri har vi vært i nærheten av å få fatt i penger fra denne potten, men i år ligger vi ikke så ille til. Kretsen utbetaler 7.500 til den klubben med færrest prikker, (gult kort 1 prikk, rødt kort 5 prikker), 5000 til klubben som er nest snillest og tredjeplassen blir belønnet med 2.500. I tillegg til dette har kretsen en vandrepokal som Søya, Ekko/Aureosen og Bøfjord (2) har fått napp i. Slik er stillingen etter 4 serieomganger:

Gossen 3
Gry 4
KFK 4
Bøfjord 6
Surnadal 6
Rival 6
Midsund 8
Bryn 9
AK 12
Åndalsnes 20
Vestnes/Varfjell 23
Ekko/Aureosen 23


Kjell Gunnar i 38.

Eks-bryner Kjell Gunnar Ildhusøy spilte de siste 38. minuttene da Førde tapte 2-0 mot Løv-ham i helgens kamp. Det ser ut som om strekken i magemuskelen holder på å gi seg for Farstadgutten. Dette var egentlig en kamp Førde burde ha vunnet, trener Per Ø. Serbø sier til avisen Firda at han er langt fra fornøyd med innsatsen laget legger for dagen.

Harald Magne kommer ikke hjem før på torsdag 1.6. og er derfor uaktuell til onsdagens kamp, han er derimot hjemme og spiller sannsynligvis kampen mot Langfjorden på fredag og er i stallen mot Ekko på lørdag. Speedo returnere opp north på søndagen.

29.05.00

Oddsen til midtukerunden onsdag og torsdag.

H U B
Midsund Grykam 1,45 4,10 4,60
Ekko/Aureosen Åndalsnes 2,10 3,40 2,65
Rival Bryn 2,65 3,40 2,10
Vestnes/Varfjell Gossen 1,90 3,50 2,95
AK Surnadal 2,10 3,40 2,65
Bøfjord KFK 4,25 4,00 1,50


Trippel`n

Denne runden har vi tro på Midsund seierhjemme mot Grykam, 1,45 er jo ikke all verden men trolig ganske sikker. Vi tror også på Gossen seier borte mot Vestnes/Varfjell. Varfjell som var dårlige mot oss sist får tilbake Leikarnes, men vi tror Aukraværingene klarer dette. Til slutt slenger vi på KFK borte mot Bøfjord. KFK spilte uavgjort sist, og vil nok revansjere seg i denne kampen.

TIPS

Ekko/Aureosen - Åndalsnes 3,40 på uavgjort frister, dette er 2 jevne lag - blir det seier går denne til hjemmelaget. Rival - Bryn 2,10 er forholdsvis godt betalt for borteseier, Bryn spilte en god 2. omgang sist, mens Rival gjorde det forholdsvis bra mot ÅIF. Hjemmelagets står uten poeng så langt og forhåpentligvis blir det ingen i denne kampen heller. AK-Surnadal her tror vi på hjemmeseier til Pekaillingene, Surnadal har ikke tapt så langt, men vi tror overraskelsen kommer her. Ak`s seiersmål selvfølgelig på en straffe. Midsund - Grykam her lukter det hjemmeseier lang vei, sentrallinjen til Grykam fikk seg en smell i forrige kamp og sliter med å stille toppet mannskap. Bøfjord - KFK her tror vi på borteseier. KFK avgir neppe poeng i to kamper på rad, Bøfjord skuffet sist med 0-3 mot Midsund. Vestnes/Varfjell - Gossen her tror vi på borteseier , dette ettersom hjemmelaget var veldig svake forrige kamp.

Harald Magne kommer sannsynligvis hjem på onsdag.

Vår lynraske venstreflanke Harald Magne Gjerde kommer sannsynligvis hjem på onsdagen og blir hjemme til over helgen. Speedo venter på svar fra sin overordnede om permisjon, noe han tror går i orden. Speedo blir i tilfellet klar for fredagens kamp mot Langfjorden og lørdagens nabo oppgjør mot Ekko/Aureosen.

Gamle Brynere i fokus da MIL slo Surnadal 2.

3 gamle Brynspillere markerte seg da Malmefjorden slo Surnadal 2 4-3 på Mil. st. søndag. Geir Harnes scoret 3-3 målet, mens Arve Berg sikret alle 3 poengene for hjemmelaget. Kampens store spiller var imidlertid Frank Robert Berget, alle disse 3 med fortid hos Frænas stolthet.

Benny Frode trener igjen.

Vår glimrende kaptein Benny Frode Øverli har så vidt begynt å trene med ball igjen, før dette syklet Hilly fra Elnesvågen og ut til Holy for å se guttene trene (sterkt gjort). Selv om Hilly er langt fra kampklar er det viktig at han tar turen utover og deltar i miljøet, noe han er veldig flink til. Så får vi håpe fremgangen i kneskaden gjør store fremskritt, slik at han får med seg Gry og ÅIF kampene før vi tar sommerpause. Jana sliter også med en sår ankel, etter gjentatte smeller. Jana spilte en meget god kamp mot Vestnes, men ble hvilt de siste minuttene i denne kampen. Får håpe Jana stiller skadefri til onsdagens kamp mot bunnlaget Rival.

Vår neste motstander med fremskritt

Rival scoret i helgen 3 mål borte mot Åndalsnes på Øran, noe som er en prestasjon i seg selv. Kanskje er Moldelaget på gang etter en vannvittig dårlig åpning på sesongen. Stig Arve Liabø scoret alle Rivals mål, så dette er en mann å se opp for i onsdagens kamp.

27.05.00

Bryn med fortjent seier over Vestnes/Varfjell på holy i går. Les mer på kampreferatsiden.

Ex. brynere som utmerket seg i fredagens runde.

Morten Sollig, Frank Hatle og Kjetil Flønes var med på Elnesvågenlaget som banket Måndalen 2-1 på Elnesvågen st. fredag kveld. Kjetil Flønes ble i tillegg matchvinner med sin scoring ca halvtimen før full tid. Arve Berg fortsetter å score for MIL, i går ble det seier 4-2 over topplaget TIL/Fiks/Rek. hjemme på MIL-st., Arve scoret MILs siste mål 4 minutter før full tid. Også ex.-bryner Frank Robert Berget spilte for Malmefjorden.

26.05.00

14-16 års laget med enda en seier, les mer om dette på aldersbestemt siden. 12- vant sin kamp 2-0 mot Ekko/Aureosen, mer om dette på samme siden.

Vi har fått gjestebok, sign inn.

Odd-J. spilte litt over en omgang da Ekko/Aureosen tapte 4-0 mot MFK i en takk for lånet av banen kamp på Øyra i går. Et bra resultat av 3. div. laget som spilte en meget god kamp.

25.05.00

Storscorerne i divisjonen.

Stig A. Husby (AK), Dan Kronborg (AK), Anders Hustad (Ekko/Aureosen), Arne Johan Ohr (KFK) og Jan E. Gangstad (Midsund) står alle med fire mål på fire kamper i 3. divisjon.

Deretter følger Jan A. Midthaug (Bryn), Rolf Berg (Bøfjord), Jonny Brevik (Gry), Jan E. Kummervold (Gry) og John A. Øien (Midsund) med tre mål. Jan R. Lindseth (Bryn), Idar Kristengård (Ekko/Aureosen), Anders Husby (Rival), Roy Bolme (Surnadal), Ulf Lund (Surnadal) og Ronny Leikarnes har alle scoret to mål.

Som vi ser av listen befinner både Jan Roger Lindseth og Jan Arild Midthaug seg i toppen av scoringstabellen i 3. div. avd. 13 med sine 3 scoringer. Dette er et mål fra toppen hvor det for øyeblikket befinner seg 5 spillere etter 4 serieomganger.24.05.00

Vestnes/Varfjell kampen flyttet til fredag.

Helgens kamp mot Vestnes/Varfjell har blitt flyttet frem 2 dager til fredag 26.5 klokken 1900. Det var etter ønske fra gjestene IL Bryn gikk med på å flytte kampen to dager frem. Hovedgrunnen til dette er at det er konfirmasjonsdag på Vestnes på søndagen og gjestene viste ikke om de greidde å stille lag på søndagen. Trenerne Nerbø/Lindseth har samsnakket og blitt enig om at kampen framskyves i et par døgn. Alternativet var å utsette den til senere noe ingen av lagene hadde så veldig lyst til.

Vestnes mangler spillere til helgens kamp.

Vestnes/Varfjell sliter med lite folk til helgens kamp mot Bryn på Holy. Ronny Leikarnes og Terje Ulvestad soner begge det røde kortet de fikk i helgens kamp mot ÅIF. Eks.-Bryner Asgeir Stanghelle skal jobbe på søndagen og får ikke spille mot gamle lagkamerater ellers er Øystein Krogseth uaktuell. Sannsynligvis kommer Bjørn Vegard Løvik tilbake etter skade.

Eks. Brynere i aksjon

Lasse Titlestad holdt buret rent også i helgens kamp for Bud, som slo Nesset 4-0 på åker`n også kalt kommunens beste bane (ifølge Buds hjemmeprogram). For Nesset stod Oddvar Stavik i mål, unge Stavik trener med Bryn 2 ganger i uken da han jobber på Hustadmarmor. Kenneth Kvalheim og Oslo Øst har ikke fått den best tenkelige starten på sesongen, laget fra tigerstaden har spilt 4 kamper hvor 3 har endt med tap og en uavgjort. Kenneth kan fortelle at han har spilt samtlige kamper og føler han har tillit hos treneren, noe som gjør at han sannsynligvis starter neste kamp. Lagene Oslo øst har møtt ligger bl.a. på 1, 2 og 3. plass på tabellen. Jean Andre Gjelsten spiller for tiden 5. div. fotball for Hinna i Stavanger, Jean har spilt de 3 første kampene for laget. Her ble det seier i en og uavgjort 2-2 i de to siste. Jean kan fortelle at han har scoret de 4 siste målene for klubben noe som har sikret 2 poeng. Svein Magne Dale har flyttet ned til sørlandet, da han kom dit ned i fjor startet han opp å spille på Jerv (3. div.), hele høstsesongen i fjor var han fast høyreback. Foran årets sesong fikk laget ny trener og "sausen" ble vraket fra stallen på en uforståelig måte, grunnen kan nok være at laget ville kutte ned på studentkvoten. Nå spiller "sausen" for 7. div. klubben Lia, årets sesong startet med at laget vant en 7`er turnering. Her scoret laget 22 mål, og av disse scoret "sausen" 11. Etter dette har Svein spilt spiss for laget fra Grimstad, til nå har laget spilt 5 kamper. I de 4 første gikk laget på forholdsvis store nederlag, mot Vindbjart 3 på mandag kom kanskje omslaget. Dette med "sausen" i hovedrollen. Laget vant 8-7 i en jevn og spennende kamp, i denne kampen scoret Svein 3 mål og hadde 2 assist. I tillegg ble ex.-bryneren man of the match. Bjørnar Eide scorer mål i bøtter og spann for tiden også i helgens kamp ble det Hat trick på den godeste Bjørnar.

23.05.00

Damekampen mot Molde 2 flyttes.

Bryns damekamp mot MFK 2 som skulle ha gått på fredagen blir flyttet til tirsdag 30.5 klokken 1900. Kampen skulle egentlig ha gått kommende fredag, men på grunn av mannskapsmangel har hjemmelaget fått flyttet kampen til tirsdag. Trænar`n sier til nettsiden at det i stedet blir tre harde treninger på damene denne uken. At moldedamene forsterker laget med noen førstelagspiller får vi bare tåle sier trænar`n som tror på ny sier. Ellers så har vi fått referatet fra siste damekamp.

Tvilsomt om Vestneskampen lar seg flytte

Som nevnt tidligere har Vestnes/Varfjell luftet at de ønsker å flytte helgens kamp til lørdag, dette lar seg trolig ikke gjøre ettersom Bryns 2 lag har 6. div. kamp samme dagen. På fredagen er det damekamp på Holy så det ser vanskelig ut å omberamme kampen til en annen dag enn den som er oppsatt. Begge lagene vil nok stille redusert til dette oppgjøret, dog kanskje sliter gjestene mest med skader/karantener. Bryn vil til denne kampen få tilbake bl.a. Geir Teistklub, Ralf Nedrebø og Espen Bjørsnes som alle manglet i helgens kamp mot AK. Roy Arild Svenøy blir desverre ikke med da han er bortreist på jobb.

Centrebet oddsen satt for helgens kamper

H U B
Bøfjord Midsund 1,90 3,50 3,00
Gossen AK 3,20 2,60 1,80
Grykam. Ekko/Aureosen 1,80 3,60 3,20
KFK Surnadal 1,90 3,50 3,00
Åndalsnes Rival 1,20 5,00 9,00
Bryn Vestnes/Varfjell 1,70 3,60 3,60


Som dere kan lese av Oddsen er Bryn favoritter mot et Vestnes lag som ikke har fått den best tenkelige starten på sesongen. Våre tips for kampene er som følger. Bøfjord - Midsund U, Gossen - AK H, Gry - Ekko/Aure U, KFK - Surnadal H, ÅIF - Rival H og Bryn - Vestnes/Varfjell H. Trippelen for denne gangen må bli: Bryn - Vestnes H, KFK - Surnadal H og ÅIF - Rival H.

22.05.00

Helgens kamper

Et noe redusert Brynlag fikk bakoversveis mot AK på Bruhagen søndag. Etter 1-1 ved halv tid, åpnet Brynforsvaret seg og det stoppet ikke før det stod 2-6 til gjestene. Mer om dette kan du lese på kampreferatsiden. Damelaget vant 6-4 over Braatt på Holy og tok med det sin første seier for sesongen, mer om dette kan du lese på damesiden. Farmerlaget tok sin første seier på fredagen, da de nedsablet topplaget Skåla i åkern på Bud st. (mer om dette på farmersiden)

Skadeforfulgt Brynlag

I helgen manglet en del spillere på grunn av skader og sykdom. Benny blir sannsynligvis ute frem til sommeren med sin leddbåndskade i kneet. Geir stod over etter hjernerystelsen forrige helg, Espen V. Bjørsnøs var syk og Stig Gjerde startet på benken på grunn av skade. I tillegg ble Rossi skadet i denne kampen, og det er usikkert om han blir klar til helgens kamp mot bunnlaget Vestnes/Varfjell. I morgen vet vi mer om denne skaden. I tillegg fikk Jana seg en smell mot slutten av kampen, men Jana forsikrer at han blir klar til helgen.

Vestnes/Varfjell vil flytte kampen

Vestnes/Varfjell har tatt kontakt med Bryn i forbindelse med helgens kamp. Laget fra Vestnes ønsker å spille kampen på lørdag 27.5. i stedet for søndag 28.5 som er opprinnelig kampdato. Dette p.g.a. konfirmasjon på feil side av fjorden. Rossi skal ta opp dette med spillerne i dag og deretter med Varfjell trener Gunnar Nerbø.19.05.00

Bjørn Espen kommer kanskje til helgen.

Bjørn Espen Vatne kan kanskje trekke trøyen til Frænas stolthet over hodet i helgens kamp mot AK, Bønna har fått byttet vakt med en med soldat på søndagen, da står saken og hviler på hans overordnede. La oss håpe denne er fotballinteressert og ikke P-kaill. Hvis bønna får fri er han hjemme tidlig søndag morgen, og vil sannsynligvis bekle stopperplassen mot AK.

Ellers kan du lese om nytt fra 12-14 årslaget og på debattsiden.

18.05.00

Kjell skadet og Førde tapte lokaloppgjør.

Kjell Gunnar sliter med strekk i en magemuskel og spilte derfor ikke helgens hat-oppgjør mot gamleklubben Florø, som gikk på Førde st. Kjell pådro seg strekken under forrige kamp, men fortsatte og spille til tross for smertene. Dette viste seg i etterkant å være en lite lur avgjørelse, da strekkskaden sannsynligvis forverret seg. Kjell kan fortelle at strekken ligger helt oppunder ribbeina og er derfor vanskelig å gjøre noe med. Når han er tilbake vet han ikke på nåværende tidspunkt, men det ser foreløpig ikke så bra ut. Ellers så er silkesvarten midt inne i eksamenstiden, så derfor kom kanskje strekken beleilig. Når det gjelder kampen mot topplaget Florø, så er dette en kamp Kjell gjerne skulle ha spilt. Dette med tanke på at det var FSK som fikk Kjell nedover til sunnfjord. Denne kampen endte med 1-2 seier til Florø, Førdes mål ble scoret av Robert Holmen som ellers fikk sitt 3. gule kort på like mange kamper.

5 ute i AK-kampen, men lillegutt er hjemme.

Vår eminente kaptein Benny F. Øverli blir ikke med i helgens kamp mot AK, Hilly sliter fælt med leddbåndsskaden i kneet. Hilly var på stadionklinikken i Molde i går hvor det ble konstatert at leddbåndet var delvis revet av. I tillegg kunne menisken være skadet. Hill kan sykle og trene med lette vekter, men tåler liten belastning på kneet. Han har ellers fått fatt i en knestøtte som han skal prøve for å se hvordan dette fungerer. Geir A. Teistklub sliter fortsatt etter smellen han fikk i hodet under helgens kamp mot Surnadal, Geir kjenner at han ikke kan gjøre for mye før han får tilbakeslag. Derfor er også han uaktuell for søndagens oppgjør. Ralf reiser til Belgia på jobb, dette i forbindelse med at Moxy trucks skal opprette et nytt lager nede i Belgia. Elliott reiser på søndagen og er derfor uaktuell. Også Bjørn Espen som har vakt oppe i Trondheim og Harald Magne som har reist tilbake til Nord-norge for å avtjene verneplikten er heller ikke tilgjengelige. Et lite plaster på såret er at Roy Arild er hjemme og har fri. Derfor er kanskje 6.00 i odds på Bryn spillbart allikevel.

Bøfjord-kampen den 18. juni krasjer med friidrettstevne.

Den oppsatte kampen mellom Bryn og Bøfjord er oppsatt på samme dag som et friidrettstevne på skotten, nemlig den 18 juni klokken 1500. Derfor må vi i fotballgruppen prøve og få flyttet denne kampen fram til den 17. juni, for å få dette til må det avklares med motstander, krets og dommere. Vi får håpe at Svein Inge får denne kabalen til å gå opp så snart som mulig.

3 riktige greidde svarene på denne ukes konkurranse, riktige svar var: 1. Jan Kåre Farstad 2. Endre Sunde Male 3. Elin Synnøve Teistklub 4. Svein Inge Male 5. Jan Roger Lindseth. De tre med riktige svar var: Espen Bjørsnøs, Elin Teistklub og Ole Krokon Havnes Farstad. Ellers så har vi fått inn mer stoff på debattsiden. Forsett og skriv til oss og svar på våre konkurranser.

16.05.00

Lite nytt å berette om fra Brynland i dag.

Litt er det jo, etter rapport fra vår spion på gårsdagens hemmelige trening foran den viktige AK kampen har vi dette å berette. Geir har fortsatt hjernerystelse, Jana er svimmel etter blåveisen mot Surna, Hilly er syk og svak, mens Laksen skadet seg på en eller annen finurlig måte. Ellers så sliter brødrene Gjerde med skader, les mer om dette på debattsiden hvor vi endelig har fått inn lesernes meninger. Måtte flere følge.

Odds på 3 div avd 13 en suksess !

Denne artikkkelen er sakset fra oddsnet. Jeg har vært i kontakt med Centerbet, og de sier at 3 divisjon har blitt en suksess. Det er registrert spill fra 10 ulike nasjoner på 3 divisjons kampene på Nordmøre. Godt over 300 spill er til nå registrert. Mange svensker og dansker har hendvendt seg, og lurer fælt på hvorfor det er odds på så lavt nivå i Norge? Det artigste er kanskje at enkelte av kampene i 3 divisjon har vært mer spilt på enn kamper i fra Eliteserien ! Vi i Oddsnet synes dette er kjempegøy ! Vi håper selvsagt at trenden fortsetter, slik at det kan åpne seg muligheter for at selskapen fortsetter å gi odds fra avdelingen også neste år. Kristiansund er det laget CB har tapt mest penger på så langt. Informasjonen er hentet fra Kresten Buch .15.05.00

Oddsen er satt foran neste runde.

Hjemmelag Bortelag H U B
Surnadal Gossen 1,30 4,20 7,00
Ekko/Aureosen Bøfjord 1,60 3,70 3,90
Vestnes/Varfjell Åndalsnes 3,40 3,50 1,75
AK Bryn 1,35 4,10 6,00
Midsund KFK 3,90 3,70 1,60
Rival Gry 1,65 3,60 3,70


Bjørn Espen med på holmenkollen???

Vår gode midtstopper dukket plutselig opp i avisen i dag, hvor det står at han har deltatt på holmenkollstafetten. Videre står det at det skadeskutte Fræna FIK laget greidde målet om å fortsatt beholde plassen i elitegruppen. Frænalaget endte til slutt på 22 plass.

Bjørnar scorer og scorer

Vår tidligere spiss Bjørnar Eide scoret også i helgen for sitt lag EOFK, Bjørnar er nå oppe i 6 mål på 3 kamper for 5. div.laget. Frank "Arnold" Hatle spilte stopper for Elnesvågen som greidde uavgjort hjemme mot Molde 3.

14.05.00

Masse har skjedd i Bryn-land i helgen, A-laget fikk et poeng mot Surnadal. Les mer om dette på kampreferatsiden. Farmerlaget spilte 3-3 mot et svakt Veblungsneslag, les mer om dette på farmerlagsiden. Damelaget tapte 4-3 mot Kvass/Ulvungen, les mer om dette på damesiden.

Skader så det holder i helgen.

Vår sterke target mann Ralf Nedrebø slo opp skaden i 6. div. kampen mot VFK på fredag, Elliott fikk ballen for langt frem på foten og slo opp skaden i ankelen igjen. Derfor ble han ikke benyttet i helgens 3. div. kamp. Ralf viste gode tendenser før han ble skadet og scoret blant annet et mål.

Vår eminente kaptein Benny Frode Øverli fikk seg en small etter en halvtimes spill under lørdagens match mot Surnadal. Hilly måtte forlate banen og vi antar at det er leddbåndene i kneet som har fått seg en smell. Det er ennå uklart hvor lenge Hilly må hvile og derfor uklart om han blir ute i helgens kamp mot gamlelaget AK. Hilly kan fortelle at skadet som han fikk tidlig i kampen er den samme som han fikk under en kamp forrige sesong, men at det denne gang kjennes mye verre ut. Han sier videre at han skal starte opp å trene med lette vekter så snart som mulig, men at han tviler sterkt på om han blir klar til helgens kamp.

Midtstopper Geir Arne Teistklub pådro seg hjernerystelse mot slutten av helgens kamp, klubben ble slått i bakken av Kjetil "rambo" Hoem som kom flygende igjennom luften og tok med seg stakkars Geir i fallet. Geir ble noe omtåket og forsvant fra forsvaret opp på spissplass da vi hadde benyttet alle innbytterne. Etter hvert gikk klubben ned som flankespiller så det var ikke rart trænern vår var svimmel.

Damelagets storscorer Barbro Olsen ble stygt skadet i kneet under fredagens kamp mot Kvass/Ulvungen, det samme skjedde med henne som med samboer Benny. Leddbåndene i kneet har fått seg en real smell og kneet har hovnet veldig opp. Slik det ser ut vil Barbro bli ute en god stund med denne skaden, som forøvrig har plaget henne i håndballsesongen.12.05.00"Heia Bryn Bryn Bryn" kommer helt sikkert til å bli en slager på de lokale radiostasjonene. 1FM har allerede fått tilsendt et eksemplar av den nye cd'en. Det er gruppen Tor Egils og Nabolaget som har remixet og blåst liv i den gamle hitten til p'kaill-gjengen.

MP3'en blir lagt ut her om en stund.

Jana sliter med en strekk.

Fjorårets målmaskin Jan Arild Midthaug sliter for tiden med antydninger til strekk på baksiden av låret, Jana kan fortelle at det lugget litt på treningen på onsdagen. Skaden kom i kampen mot Aukra på lørdag, etter kampen stivnet baksiden på låret og siden har det spissen slitt med dette. Forhåpentligvis blir Jana klar til helgens dyst mot Surnadal på holy.

Bjørn Espen rekker ikke helgens kamp.

Vår gode senterback Bjørn Espen Vatne blir etter sigende ikke med i helgens oppgjør mot seriefavoritten Surnadal, Bønna går ikke av vakt før på søndagen. Noe som er en dag for sent.

Ny konkurranse på konkurransesiden.

Ellers så har vi laget en egen debattlink, konkurranselink i tillegg til at vi har lagt inn bilder fra Lillehammerturen som handballgruppen var på med jentene sine. SJEKK UT ALT DETTE!11.05.00

Harald kommer hjem til helgen.

Vår raske spiss/flanke Harald Magne "Speed" Gjerde kommer i helgen hjem på perm fra militært, Speedy blir hjemme til over neste helg og får dermed med seg 2 stk. 3. div. og 2 stk. 6. div. kamper for Frænas stolthet. Speed kommer hjem på fredagen og blir med i 6. div. kampen mot Veblungsnes på fredag kvelden, trolig mønstrer han på troppen til Surnadal kampen på lørdag.

Rune borte i perioder.

Rune "Fowler" Farstad reiser fra mandag bort på jobb, han skal på isoleringsarbeid på Søvikneset. Fowler blir borte fra mandag til torsdag kveld, dermed blir det nok mest 6. div. fotball på "konjin".

2 riktige svar på konkurransen

På gårsdagens konkurranse fikk vi inn to riktige svar, og det riktige svaret var Ola Farstad. De to med riktig svar var Elin "tangoline" Teistklub og Stig "altvitende" Nerland. Flott jobbet, vi kommer tilbake med en ny konkurranse i morgen.

10.05.00

Ny konkurranse.

Hvem er dette? Send svaret til Bryns hjemmeside.

Kenneth scorer fortsatt.

Kenneth Kvalheim som spilte for oss i 97-sesongen, vet fortsatt hvor målet står. Nå spiller den målfarlige angriperen spiss på Oslo øst i 2. div. sammen med blant andre Juro Kuvicek. Kenneth kan fortelle at det går bra med fotballen og nykomlingen Oslo øst har så langt spilt 2 kamper i den harde avdelingen. Disse kampene har vært mot Odd og VIF 2, med andre ord sterke motstandere. Mot Odd 2 ble det tap 2-6, mens det første poenget ble sikret mot VIF 2, målscorer Kenneth Kvalheim. Kenneth kan fortelle at begge lagene spilte med flere 1. lagspillere hos VIF 2 spilte bl.a. Fredrik Thorsen, John Erik Ødegård, Rune Hagen og Miko Kaven, mens Sandstø og Christian Flindt Bjerg spilte på Odd 2. Mer om Oslo øst - Vif 2 kampen kan du lese på siden www.vpn.no Ellers så spiller Michael Vadseth på Kenneth-laget, tar jeg ikke mye feil er dette en Sunnmøring som sendte oss ut av NM cupen for et 6-7 år siden.

Lillejentene spilte 1-1 i serieåpningen mot Kårvåg/Havørn. Les mer på aldersbestemtsiden. Ellers så har 14-16 års laget vunnet sin 2. kamp for sesongen og topper med det tabellen, laget slo Gossen 2-0 på Aukra. Dette kommer med når rapporten forligger.

Vi fikk inn to riktige svar på gårsdagens konkurranse, riktig svar var Kai Hansen. Det som gisset riktig var Stig "1 gang BB på 6.div. laget" Nerland og Kjell Inge "en gang nesten Brynspiller" Vågen. Oppfordrer flere til å delta på kommende konkurranser. Vinnerene vinner en utgave av årets hjemmeprogram. Bedre premier følger etterhvert.

Kjell og Førde med seier.

I helgen vant Førde sin første kamp for sesongen, med 3-1 over Fjøra. Kjell Gunnar spilte 70 minutter for Førdianerene, som etter rapportene dominerte kampen stort. Ellers nevner ikke rapportene spesielt den tidligere Bryneren, men derimot eks. Malmefjording Robert Holmen blir skrytt opp i skyene. Holmen scoret forøvrig Førdes 3. mål.

Roar redder Wimbledon

Vår allsidige machoman Roar "Koheim" Nyheim flytter snart over til England og London, Koheim skal spille for Wimbledon hvis Vinny Jones tar over som permanent manager. Vinny ringte personlig til Roar og beklaget uttalelsen om ingen nordmenn i Wimbledon, hvis jeg får styringen utsagnet. Trond, Martin, Andreas og Kjetil må nok forlate skuten sammen med Drillo/Tjærnås, mens den tidligere Brynspilleren og Libanonproffen trekker Wimbledons trøye nr. 4 over hodet. Dette om Vinny får drømmen sin oppfylt. Roar drar i helgen over for å diskutere personlige betingelser og kommer til å flytte over i god tid før oppkjøringen starter. Lukter det Englandsturer på resten av Brynspillerene etterhvert, hva med et treningsopphold i London, med Ro som host. Kommer tilbake med mer om denne saken så snart flere fakta foreligger.

09.05.00

Lite nytt fra Brynland i dag, referat fra lillegutter ligger på aldersbestemtsiden. Ellers Stig er linkene oppe å går igjen.

Vi vil ellers Gratulere Aina og Arild som fikk en jente tirsdag 2. mai. (damelagrekrutt).

Hjelpemidler: Karen er ikke Frening, men kjører bil som en. Han er ikke rask men kalles noe med fart. Han er fan av Solskjær.

Her har vi mottatt et brev fra vår Drammen korrespodent Stig "the only one" Nerland, Stig sender ut en melding til alle fotballfans med hjerte for landet og den lyder som flg. Kom med navneforslag og send dette til adressen over.

TIL ALLE NORSKE FOTBALL FANS

Etter tapet over Belgia på Onsdag besluttet NFF at de måtte forsterke
laget litt til, slik at de hadde en mulighet til å vinne EM.

Forandringene er som følger:

I angrep:
To jøder, fordi de ikke kan forfølges.
På midtbanen:
En neger, en kineser og en indianer slik at spillet blir mer
fargerikt.>

I forsvar:
To homser, slik at det blir press bakfra.

I mål:
En 50 årig nonne, ettersom hun ikke har sluppet inn noe de siste 30
åra.

Navneforslag legges på Bryn`s sider.
Legg til Leeds spilleren Danny MøkkaMills og det lukter......


08.05.00

Et lite referat fra 6. div. kampen mot EIL finner du på farmerlagsiden.

Tigergutt skadet.

Eide og omeng spilleren Roy "tigergutt" Haukås fikk seg en skikkelig smell i ryggen under trening før forrige helgs kamp mot Malmefjorden, av den grunn spilte ikke amwayroy for EOFK melder Eide OFKs hjemmeside. Lasse Titlestad ble titulert med banens beste mot Kvass/Ulvungen i helgens kamp, Lasse redde Bu`erne fra et større nederlag melder Romsdals Budstikke.

Oddsen på helgens kamper i 3. div. avdeling 13.

Hjemmelag Bortelag H U B
Bryn Surnadal 3,20 3,45 1,80
Bøfjord Rival 1,75 3,60 3,30
Gry Vestnes 2,20 3,40 2,45
Kristiansund Gossen 1,30 4,50 6,00
Midsund Ekko /Aureosen 1,60 3,75 3,80
Åndalsnes AK 1,80 3,55 3,10


Som dere kan se av oddsene satser vi glatt 100,- på hjemmeseier på Bryn, eller er det kanskje verdt å satse penger på Bøfjord, Midsund og ÅIF i helgen.07.05.00

Endelig en seier på seniornivå, Gossen - Bryn 1-3. Les mer på kampreferatsiden.

Brud tapte 6-1 mot Elnesvågen 2. Denne blir oppdatert på mandag.

Damelaget gikk på storsmell, 1-11 mot Hjelset/Kleive. Les mer på damesiden.

Guttelaget vant 4-1 mot Malmefjorden, les mer på aldersbestemt siden.

Eks.-Brynere i aksjon.

Også i helgen har en del eks.brynere gjort seg bemerket for andre klubber. Arve Berg scoret igjen for MIL som tapte hele 4-1 for EOFK hvor Bjørnar Eide scoret 2 mål. Ellers så hadde Eide en gammel Bryner mellom pålene, denne gang var det Petter Rasmussen. Lasse Titlestad stod i mål for Bud som fikk stryk på hjemmebane av Kvass/Ulvungen.På Elnesvågen 2 spilte Torbjørn Heimen, Arnfinn Otto Fedje, Jostein Bjørsnøs og Joakim "Abel Xavier" hustad. Alle med fortid i Bryn. Vi kommer tilbake med mer.04.05.00

Kjell og Førde fikk et poeng.

Kjell Gunnar Ildhusøy og Førde IL spilte i helgen 0-0 borte mot Jotun. Kjell Gunnar spilte 86 minutter for Sunnfjordslaget før han ble byttet ut. Rapportene fra Firda forteller ikke om Kjell gjorde en god kamp. Ellers så ønska Førdesupporterene seg en Svenske eller en Møring som kan lage mål som dei seier.

Mange spillere usikre til helgen

Til Gossen-kampen i helgen er det mange spillere som er usikre på grunn av skader og annet. Bjørn Espen Vatne får sannsynligvis ikke fri fra armyen. Frode Fesk Nerland og Mareno sliter med dårlige ankler, mens Geir Arne sliter med strekken som hemmet ham før sesongstarten. Alle de tre spillerene med skader har ikke trent hele uken, og det er heller tvilsomt om de stiller på lørdag. Dette betyr at vi får en heller kjedelig effekt for 6. div. laget til Brud (Bryn/Bud) på fredagen, selv om denne kampen ikke betyr så mye som den på gravplassen på lørdag.

Bryns 12-14 årslag vant 6-3 over Kårvåg/Havørn. Les mer på aldersbestemt siden.

Håndballjentene 13 år ble nr. 9 på Lillehammer på Balduscup. Les mer om dette under håndballbolken.

03.05.00

Oddsen på kampene i helgenRival Midsund 2,30 3,75 2,20
AK
Gry 1,38 4,50 4,75
Gossen Bryn 1,80 3,85 2,95
KFK Ekko/Aur. 1,45 4,10 4,50
Vestnes/Varfj. Bøfjord 1,90 3,80 2,75
Surnadal Åndalsnes 1,90 3,80 2,75


Mareno fortsatt skadet.

Vår gode back Mareno Sunde Male er fortsatt plaget med ankelen, etter overtråkkingen i helgens oppgjør mot Kristiansund FK. Mar gikk ut ved halv tid i denne kampen, til tross for at han ble skadd etter vel en 1/2 times spill. Venstrebacken blir trolig ikke spilleklar mot Gossen til helgen. Vår gode stopper Bjørn E. Vatne er også usikker til helgens kamp da han avtjener militærtjenesten oppe på Værnes. Bønna trener forøvrig med 2. div. laget Tiller når han er i Bartehovedstaden.

02.05.00

Eks.-Brynere i aksjon.

Denne helgen var det oppstart for de lokale lagene i distriktet, noe som medførte at mange tidligere Brynere var i gang. Morten Sollid var banens beste spiller da Elnesvågen tapte 1-2 for Sunndal 2 på ny stadionen. Arve Berg scoret 1 mål da Malmefjorden spilte 2-2, hjemme mot Hjelset/kleive, Frank Robert "Strutsen" Berget sto over helgens kamp, pga at han tråkket over i en treningskamp mot Elnesvågen forleden. Brynjar Eide scoret hat trick for EOFK da laget knuste Bjørset 7-2 i helgen, morsomt for Bjørnar at han har funnet scoringsformen igjen. Roy A. "tigergutt" Haukås sto forøvrig i mål for esserne.

Rossi i den eksklusive klubben.

Jan Roger Lindseth spilte i helgen sin kamp nr. 350 for IL Bryn , noe som gjør han til den spilleren med 12. mest kamper for IL Bryn gjennom tidene. Rossi har bare 5 kamper opp til 10 på topp i Bryn. Les adelskalenderen.

(T)anja spiller for EIL og Bryn.

Vårt eget svar på Tanja, nemlig Linda (lek) Beate Farstad kan fortelle til nettsidene at hun også neste sesong kommer til å spille for Elnesvågens håndball lag i 3. div. Men hun sier at nå er det fotballen som teller, så lenge kneet holder. Målet for årets fotballsesong er å spille seg til en plass i første ellveren til Le Tissiers disipler. Ellers så kan Bjarne fortelle at hun i helgen har vært i trøndelag og spilt gjenforeningscup på skolen hvor hun gikk i fjor, her gilkk laget til Arne helt til topps. Vi gratulerer!!!

Artikler som kommer.

Håndballjentene har vært på Cup, og vårens vakreste.

01.05.00

Dårlig helg for Bryns senior-lag.

A-laget tapte 1-0 for KFK, mer om dette finner du på kampreferat siden.

Damelaget tapte 0-3 for Bud mer om dette på damelagsiden.

Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web