Sesongen 2001 ble innledet og avsluttet på en glitrende måte. Problemene lå i hva som skjedde rundt sommerstiden.

Sesongen 2001 startet på en meget bra måte. Jan Roger Lindseth hadde hovedansvaret som trener og han ledet laget til en fin semifinale plass i årets vintercup.

Etter hvert som sesongen skred frem skulle det vise seg at en tynn stall hadde stor innvirkning på resultatene. Laget startet sesongen svakt og ting så stygt ut. Redningsmennene denne sesongen kom iform av Kjell Edvin Rota Gustad som gjestespilte i sin sommerferie, og Joackim Kulå Hustad som var innleid fra vår lillebror ute i Elnesvågen. Med disse på laget klarte Bryn å snu den negative trenden og berget til slutt plassen greit.

Etter sesongslutt dominerte Bryn igjen lokalfotballen hvor laget tok en overbevisende seier i romjulscupen etter å ha slått tekninsk knockout på de fleste.

Idrettslaget Bryn utnevnte to nye æresmedlemmer denne sesongen, disse var Gerd Nerlandsrem og Torbjørg Farstad.

Stadion fasalitetene ble nok en gang forbedret da det ble investert i og lagt nye fliser i garderobene på holy.

A-laget avsluttet sesongen med en heidundrendes tur til London. Årets morsomste historie på Bryn Nett stammer merkelig nok ikke derifra. Endre Male hadde nemlig hovedrollen i den:

"Bryn-spiller satt ut under rådyrjakt.
Bryns storscorer Endre Sunde Male ble st.hansaften skadd under rådyrjakt. Strubisen oppdaget tilfeldig en rådyrkalv like ved huset på Malemyran. Strubisen listet seg rolig innpå bukkekalven for å fange den, men ble overlumpet da kalven "spiddet" "struben" i venstre arm. Dette gjorde "Struben" hatsk og han svarte med å rive hodet av bukken. Etter klammeriet fikk Struben karret seg inn på badet gjennom verandadøren, blødende. da "appa" (Markus Inge) våknet neste morgen og så alt blodet i huset ble han alvorlig redd, etter møysommelig detektivarbeid fant han minstegutten på badet. En noe omtåket strubis viste stolt frem såret etter basketaket dagen før, og i det samme smalt han i bakken og det tok en stund før han våknet. Appa skjønte at her trengtes handling og ropte ned "Bolla" (Børre) fra loftet, struben måtte til lege. Sånn ca. klokken 1700 rullet dextaen inn hos legevakten i Fræna, med Struben og rådyrkalven på hengeren. På toppen av det hele hadde bækren "Brutte" brutt seg ut av inngjæringen i tumultene, og angrep naboungene som lekte balllek på halsmyra. Herifra rapporteres det ikke om flere skader, når det gjelder "struben" så måtte han sy 3 sting i venstrehånden. Vi tror likevel at Struben er klar til helgens kamp." 
 

Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web