Nyhetspuls 2004

Nyhetspuls 2004
2004 ble et år midt på treet for IL Bryn. Til slutt endte vi opp som nummer 9 på tabellen. Allikevel ble det et innholdsrikt sportsår for vår del.

Før sesongen mistet vi et par spillere. Disse ble erstattet av nye spennende spillere som Vegard Hestad som kom fra Bud og Håvard Hatle som var smålei av å pendle til Bruhagen.

Ola Farstad ble valgt til a-lagets kaptein og han viste seg som et godt forbilde med blandt annet best oppmøte på treningene.

Før sesongen tippet forøvrig Bryn nett tabellen, stikk i strid med alle andre forhåndstips tippet vi Træff som divisjonsvinnere forran den nyoppstartede klubben KBK...

Før sesongen opprettet vi en fadderordning hvor spillere fra a-laget fikk ansvar for diverse lag nedover i aldersbestemte klasser. Et av de aldersbestemte lagene bet forøvrig godt ifra seg på Ekebergsletta sommeren 2004 da laget nådde 64-dels finalen etter å ha vunnet sin gruppe. Ungguttene slo blandt andre et så godt lag som Viking i innledende puljespill.

Friidrettsgruppa arrangerte Nordvestlekene  med mange deltagere og stor suksess.

Også dette året ble det arrangert kameratcup i hallen. Denne gangen var hele 30 (!) lag meldt på. Useless fra Averøy gikk til slutt av med seieren etter en spennende finale.

Resultatmessig var det b-laget som stod for det mest positive denne sesongen med en sterk 2. plass i sin avdeling. A-laget kapret til slutt på 9. plass.

Andre hyggelige nyheter fra dette året var at håndballen fikk en velfjortjent opptur. Dette ble blandt annet omtalt i diverse lokale media.

Plasthallen fikk en fin ansiktsløfting da det ble lagt inn nytt kunstgress. Nå er det heller ikke lenger noe poeng i å klage på tempraturen inne i plasthallen på vinterstid da IL Bryn re-lanserte en helt ny variant av den tradisjonsrike Bryn lua.

Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web