30.04.2005
Resultater BFH-serien
Som kjent spilte Bryn 2-2 mot Eide i går, mens Dahle slo Midsund 7-3 i kunstgressparken i Kristiansund i går etter en jevn første omgang. Mer om den kampen >>. I dag har Surnadal og KBK delt poengene oppe på syltøran hvor det til slutt endte målløst, mer om kampen på uglenett >> og Surnadals nettsted. På Åndalsnes var AK solide og vant hele 7-0 mot et svakt ÅIF lag. Mats Stormo 2, Vegar Bøe 2, Vegard Ohrvik, Dan Krohnborg og Vidar Hoseth laget målene for AK som har funnet formen, mer om kampen >>. På Aukra vant vår neste motstander Sunndal overraskende 4-1 over hjemmelaget på Riksfjord, mer om kampen på Gil-nett >>. Inne i Elnesvågen har EOIL slått Bud 3-0 i en ikke altfor god kamp på nye Elnesvågen st. 1-0 til pause av en meget god Kristian Benjaminsen. Dommer Strømsvåg hadde ingen god dag og burde nok i løpet av matchen ha gitt marsjordre til Roger Hagevoll og Lasse Titlestad etter diverse situasjoner: Usikkerhet preget en heller stødig Stømsvåg i dag. Også en dommertabbe gjorde at EOIL gikk opp i 2-0. Indirekte frispark ble dømt på en situasjon som ikke var tilbakespill og fjorårets Brynspiller Benny Øverli satte frisparket i nettet via en motspiller på streken. Etter dette styrte EOIL kampen og det var helt greitt da Rikard Nerland satte inn 3-0. Bud hadde en del farligheter, men summa summarum vant hjemmelaget fortjent. Mer >>. Her er også referatet fra kampen mot Eide >>.
--------------------------------------------------------------------------------

29.04.05
2-2 mot Eide
Bryn og Eide delte poengene i dag da lagene møttes på hellig grunn i dag. Eide var det beste laget i en veldig svak 1. omgang. Etter pausen tok det 3 minutter før Tor Ingar Storvik stormet igjennom og skjøt ballen inn i lengste hjørne. 1-1 besørget Tor Espen Skutholm da han satte et frispark direkte i mål ved å skru den rundt muren, forøvrig Russerns første scoring på a-nivå.
Minuttet etter headet Odd Petter Lyngstad inn 2-1 til gjestene etter utilgivelig forsvarspill av oss. Etter dette tok vi over spillet og skapte mange farligheter. Jana headet utenfor etter flott forarbeid av Rossi. Like etter ble vi snytt for en soleklar straffesparket etter at Endre ble meid ned i feltet. Rossi var veldig god på stopperplass, mens Endre spilte stort etter at hen ble flyttet frem som spiss. God var også Jan Vidar etter at han ble flyttet ned som midtbanespiller og hvilken måte han sikret et poeng på, en kanonkule fra 25 meter som smalt inn oppe i hjørnet til 2-2. Etter dette hadde vi en del farligheter, men vi greier ikke å sette den til tross for massivt press. I stedet er Eide nær på å ta alle poengene med en heading i tverrliggeren på overtid. Mer om kampen kommer i morgen, og mer om kampen på Eide-nett >>. Ellers så oppfordrer vi alle til å komme på Elnesvågen st. i morgen klokken 1500.
--------------------------------------------------------------------------------

28.04.05
Spillerne drar seg til mot lokalderbyet
Tilbakemeldingene vi har fått fra skadede spillere i dag ser gode ut, Roy Arild ser ut til å rekke matchen etter at han i dag ga tilbakemelding på at han er mer eller mindre kampklar. Kapteinen Ola Farstad sliter fortsatt litt, men "Rami" kjører den berømte Flacobehandlingen og håper å rekke kampen. Slik det ser ut ser det bra ut for vår kaptein. Ellers så melder Jørn seg også kampklar til morgendagens match. Oppmøte til kampen er klokken 1745. På Eides nettsider kan vi lese at EOFK stiller med nærmest fullt mannskap og det blir ikke lett å ta alle poengene i morgen, 100% innsats er det eneste som hjelper. EOFK har også hentet hjem Marvin Vassgård fra studier til denne kampen for å lese mer >>. Eidenett har i tillegg live oppdateringer. Vi håper publikum støtter oss i denne kampen og møter opp på holy for å bakke opp laget.
--------------------------------------------------------------------------------

Tap 4-0 for b-laget, likt for damene
B-gjengen tapte i dag 4-0 mot AK 2/Grykam2/Kårvåg/Havørn oppe på Follandbanen. Bryn stilte med Odd Terje Heimen, Lasse Farstad, Martin Skutholm, Joakim Holter, Magnus Farstad, Kikkan Fedje, Simon Vågen, Arild Haukås, Kai Eddy Hansen, Asbjørn Amundsen, Anders Sandvik og Amund Amundsen. Damene har vært i aksjon i dag og etter en kjempegod 1. omgang ledet damene 4-1 over ÅIF etter scoringer av Maja, Jeanette, Maren og Siv Lisbeth. I 2. omgang falt damene av og hjemmelaget laget 3 mål slik at sluttresultatet til slutt ble 4-4 for Arilds damer. For damene spilte Anette Magerøy, Maren Kausland, Maja Kleppen, Vibeke Selnak, Jeanette Solheim, Marthe Nerlandsrem, Henriette Torhaug, Henriette Thomassen, Elin Nyheim, Ida Tungehaug, Malin Iversen og Siv Lisbeth Tverfjell.
--------------------------------------------------------------------------------

Også Svelå indisponibel
Slik det ser ut er heller ikke Stig Arild Gjerde disponibel til kampen mot Eide. Meningen var at Stigvinho skulle starte på sentral midtbane mot Eide, men han prioriterer heller the grapes og må prestere mye for å bli førstevalget på sentral midtbane på trening fremover. Dette gjør at 5 spillere fra stallen mot KBK er tvilsomme. Uansett er dette en kamp vi bør vinne om vi skal henge med i 3. divisjon denne sesongen.
--------------------------------------------------------------------------------

27.04.05
Mange tvilsomme til fredag
På grunn av en del skader til fredagens kamp mot Eide møter hele stallen på holy klokken 1745 fredag. Roy Arild Svenøy sliter med en plagsom rygg og er hjemme fra jobb, Roy fortalte at ryggen var verre i dag men bedre utover dagen. Vi får håpe han drar seg til til fredag. Ola Farstad er ute med en hoven ankel, Ola er også usikker til helgens kamp, men vi håper i det lengste. På treningen i dag fikk "the hard man" Marvin Helberg seg en kraftig smell og måtte avslutte treningen, forhåpentligvis er Marvin Andre klar til fredag. Stjerneskuddet Jørn Kjetil Årset er også ute med skade i tåen. Han er ikke tilgjengelig på fredag. Positivt er det at Geir Teistklub og Mareno Male er tilbake i full trening, begge starter trolig mot Eide fredag. I morgen er det b-kamp og fra a-stallen spiller Odd Terje Heimen, Albert Vassli, Lasse Farstad, Kikkan Fedje, Joakim Holter, Marin Skutholm. Ellers så er målhungrige Even Heimen disponibel til kampen mot Eide etter 14 dager off-shore. Patrick Thomassen får svar på sine prøver etter undersøkelsen tirsdag i morgen, får håpe ikke sakden holder unggutten ute for lenge. Kristoffer Hagz har også vært på røntgen med hånden og det var konstatert et brudd, Kriss har vært ute lenge med skade og det blir kjekt å får tilbake unggutten i løpet av ikke altfor lang tid. I morgen starter også Arilds damer sine første seriekamper, kampen går på utebane mot Åndalsnes. Ellers så har AK i dag slått Surnadal 3-0 i cupen på Bruhagen en meget sterk seier av AK. Rune Sundsøy laget 2 mål, mens Mats Stormo scoret det siste. Mer om kampen >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Kenneth med 4
Tidligere Brynspiller Kenneth Kvalheim banket inn 4 mål da Notodden slo Odd 2 6-1, Kvalheim scoret på alt heter det i artikkelen som er skrevet i Telemark arbeiderblad. Kattens lek med myggen skriver avisen, mens Kenneth vil kopiere 25 mål som han banket inn for Oslo Øst for noen år tilbake. Mer om saken >>. Ellers så må vi gratulere formsterke Dahle som etter 3-3 på Averøya i går kjørte over sunnmørske Valder og er klar for 1. obligatoriske runde i cupen. 5-1 ble resultatet i kunstgressparken. Til halvtid sto det 1-1 etter at Stian Edvardsen laget 1-0 etter 38 minutter, like før hvilen fikk sunnmøringene en psykoliogisk viktig scoring. Men sterk i troen greidde Dahle å ro inn dette Edvardsen laget 2-1, Terje Rye Bjørnås 3, Erik Johansen 4-1 før et selvmål besørget 5-1. Mer om kampen på Sahlenett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

26.04.05
Treningen flyttet til 1830
Fra og med i morgen vil treningene på mandag og onsdag flyttes fra 1800 til 1830, grunnen til dette er at mange ikke rekker treningen på grunn av jobb. Vi tok opp dette på trening mandag og ble enig om å trene en halv time senere. På fredager fortsetter vi å trene 1800. På torsdag er det b-kamp og en gjeng vil få beskjed på treningen i morgen om å bli med der, kampen går på Averøya klokken mot AK 3/Gry/Kårvåg/Havørn. På fredag er det match mot Eide på holy en kamp vi bør ta poeng i.
--------------------------------------------------------------------------------

25.04.05
TK om kampen
Tidens Krav var tilstede på gressbanen og overvar kampen mellom KBK og Bryn, her er hva de skriver om kampen >>. Blant annet står det å lese at Bryn kommer til å slite i årets 3. divisjon og om det som ble vist på gressbanen er noenlunde det vi vil levere utover sesongen får vi ingen poeng. Heldigvis vet vi at laget har mye mer inne og vi må senke skuldrene til fredagens kamp mot Eide. Her må vi prestere for de neste kampene er på utebane mot Sunndal, og AK samt hjemme mot Bud.
--------------------------------------------------------------------------------

24.04.05
Sandøy ute vårsesongen
Dahles Jøran Sandøy har vært veldig god i de siste kampene, men mot gamleklubben AK i går måtte p-kaillen forlate banen med kragebeinsbrudd og han mister trolig hele vårsesongen. Før dette laget han 2 mål for bydelsklubben, det 3. laget målmaskinen Ivar Pedersen. For AK scoret Vegar Bøe (str.) og Dan Krohnborg 2 (1 str.), overraskende sterkt av Dahle ute på Bruhagen. Mer om kampen >>. Oppe i Sunndalen ble det som kjent 0-0 i en jevn kamp mellom EOIL og Sunndal, EOILs Rikartd Nerland burde scoret på overtid, men bommet på åpent mål på overtid. I følge Sunndals sider trykket hjemmelaget på hele 2. omgang og burde ha avgjort i sin fordel >>. KBK vant som kjent fullt fortjent 7-0 over oss på gressbanen, i diverse medier står det av vi ikke hadde avslutninger på mål, ike helt riktig dette ettersom vi fikk en scoring feilaktig annullert og keeper Astad hadde en kjemperedning på frispark fra Jana som forøvrig scoret målet. Uansett var ikke 7-0 et mål for mye etter katastrofalt forsvarspill. Mer på Garderobeprat >>.
--------------------------------------------------------------------------------

23.04.2005
Svart
Det er vel det eneste ordet vi kan sette på dagens kamp mellom KBK og Bryn på gressbanen i Kristiansund. Etter 0-3 til pause stoppet det ikke før det sto 7-0 til hjemmelaget i protokollen. Dette til tross for at KBKs første målscorer fikk et uforståelig rødt kort på stillingen 2-0. 1-0 kom etter 22 minutter da KBK servet et frispark inn i Brynfeltet, ballen havnet på bakerste og der sto Christoper Michalsen helt alene og trillet inn 1-0. 4 minutter senere løp John Hjelmeland fra forsvaret og laget 2-0, Bryn skapte ingenting så langt. 10 minutter før pause fikk en KBKer uforståpelig marsjordre etter først ha sparket bort ballen og deretter kalt kampens ellers gode dommer Rolf Erik Pederesen So**r. Dette gjorde at vi fikk flyttet laget lengre opp på banen og vi kom til noen ufarlige avslutninger, vi presset KBK bakpå, men i stedet for at vi fikk mål scoret KBK på en kontring. Ola Farstad felte en KBK angriper i det 47 minutt og hjemmelaget fikk et noe billig straffespark. Bjørnar Bugge banket den i nettet. 2 av målene kom etter fryktelige server på frispark fra oss som ble kontret inn.
I pausen bestemte vi oss for å gå offensivt ut og holde tett bakover, etter 15 sekunder var det imidlertid klart for 4-0. Vi mistet ballen etter avspark og John Hjelmeland knallet inn 4-0. Etter dette forsvant troen og håpet og KBK kjørte over oss, vant dueller og til slutt sto det 7-0 etter at Bjørnar Bugge laget hat trick mot slutten. Vi fikk et mål feilaktig fradømt etter offside eller noe, men det var på stillingen 6-0 eller noe så det var ikke så farlig. Målet kom etter innlegg fra Rossi som Jana satte inn. Uansett en altfor dårlig kamp av oss som ble noen nummer for små mot Uglene. For Bryn spilte Harald Jonny Fedje, Marvin Helberg (Kai Hansen i 25), Ola Farstad, Jan Vidar Gjetøy, Tor Espen Skutholm, Albert Vassli (Jørn Kjetil Årset i 45), Endre Sunde Male, Roy Arild Svenøy, Jan Roger Lindseth, Stig Gjerde (Henrik Farstad i 35) og Jan Arild Midthaug.
Ellers så har EOIL spilt 0-0 mot Sunndal, Bud har slått et ungt ÅIF 5-0, AK og Dahle delte poengene på Bruhagen etter 3-3. Her ledet Dahle 3 ganger men AK kom tilbake etter 2 straffescoringer. Bomben kom nok på Midsund st. der Midsund slo Surnadal 3-2 etter at de lå under 0-2. For å se en lite hyggelig tabell >>.
--------------------------------------------------------------------------------

22.04.2005
Møter KBK i morgen
Frænas stolthet IL Bryn møter i morgen en av seriefavorittene Kristiansund Ballklubb på gressbanen i Kristiansund, til denne kampen stiller vi med følgende mannskap. Keepere i troppen er Harald Jonny Fedje og Odd Terje Heimen. Forsvaret består av Ola Farstad, Tor Espen Skutholm, Jan Vidar Gjetøy, Marvin Helberg, Kai Eddy Hansen, Joakim Holter og Lasse Farstad. Midtbaneplassene står mellom Endre Male, Roy Arild Svenøy, Henrik Farstad, Albert Vassli, Stig Arild Gjerde og Kikkan Fedje, mens Jan Arild Midthaug, Jan Roger Lindseth og Jørn Kjetil Årset kjemper om plassene på topp. Til denne kampen mangler vi Kristoffer Hagset, Geir Teistklub, Martin Skutholm og Mareno Sunde Male med skader. KBK er soleklar favoritt til denne kampen og Bryn reiser til Kristiansund uten noe å tape, så får vi håpe frænas stolthet klarer å prestere mot seriefavoritten. Ellers så spiller Bryn sin første kamp i nye spillertrøyer i morgen. Ellers så var Fræna fotballtelevisjon på holy i dag og filmet foran lokalkampene som spilles utover.
--------------------------------------------------------------------------------

21.04.05
Overtrekk
Ber de som møter på morgendagens trening om å ta med overtrekksdrakten i tilfelle det blir tatt lagbilde, helt klart er det at Fræna fotballtelevisjon kommer så fix dere på håret.
--------------------------------------------------------------------------------

Nedtellingen fortsetter
9. plass
Dahle IL
Vi tipper bydelsklubben Dahle på årets 9. plass i serien, dette laget vil plukke sine poeng hjemme i lekegrinden i kunstgressparken. På bortebane tror vi Stians menn vil slite med å sanke nok poeng slik at laget kommer høyere på tabellen. Laget har en del enere som Ivar Pedersen, Stian Edvardsen, Thomas Ryther og Jøran Sandøy. Ivar Pedersen er en tryllekunstner med kula og vil score en del mål inneværende sesong, vi tror laget blir for enkelt og til slutt havner på 9. plass på tabellen. Vi tror også at det er en del gode lag i divisjonen som vil ta poeng på Dahles kjære kunstdekke og dette gjør at laget vil slite denne sesongen.
8. plass
Bryn
På 8. plass tipper vi oss selv, alle vet at dette Brynlaget har mange profiler som går utenpå de fleste spillere i andre klubber, likevel tror vi Bryn vil levere en noe ujevn sesong og til slutt havner på 8. plass. Laget varierer og dette er det største problemet fra å være god mot de gode i en kamp, kan laget i neste kamp tro at ting går av seg selv og spille langt under pari. Hjemme på holy vet vi at laget er sterkt og på utebane har Bryn slitt masse de siste sesongene, slik kan det også bli i år. Det blir en utfordring for trenerduoen Teistklub/Nerlandsrem å finne balansen mellom gammel og ungt. Vi tipper at gutta fra Hellig jord havner på 8. plass i årets serie.
7. plass
Sunndal
Vi tror Sunndal blir en av årets skuffelser, grunnen til dette er at laget har mistet en del viktige spillere med balast fra i fjor og treningskampresultatene har variert mye. Hjemme på Sande vil det unge laget plukke sine poeng, mens de trolig vil slite mer på utebane. Mye avhenger på starten av sesongen, med en god start kan laget kjempe i toppen og med motsatt start kan laget havne helt i bunnen. + at Torve er tilbake som trener, fyren har balast og sosiale antenner som kan hjelpe det unge mannskapet.
6. plass
Bud
Vi tipper vår kjære nabo i sør på 6. plassen, Bud er det verste laget en kan møte når spillerne har en god dag, har god trener i Helge Storvik som maner til innsats og er det noe Bud kan så er det å spinge. Problemet er imidlertid at stallen er veldig tynn og skader på sentrale spillere svekker Bud mer enn noen annen klubb i divisjonen. Uansett er vel Bud sammen med Bryn det laget som blør mest for drakten og med innsats kommer en som kjent langt. Tipper at det bare er Bryn som tar 3 poeng på Bud st. denne sesongen:)
5. plass
Gossen
Vi tipper Gossen på 5. plass på tabellen, Aukras yndlinger pleier å være katastrofalt dårlige på våren, men alt i første seriekamp tok de 3 poeng. Etter ferien er det lite å gjøre med Gossen som oftest, laget har hatt sine studenter hjemme og samspillet sitter bedre. Tror at laget i lengre perioder har lite spillere på treningene vil gjøre at laget ikke klatrer lengre opp enn 5. plassen. Uansett en flott gjeng med divisjonens beste nettsted, dessuten har laget en bredde i stallen mange kan misunne dem med alle på plass, bakdelen er at det skjer altfor sjeldent at alle er tilstede.
4. plass
Surnadal
Vi tipper Surnadal på 4.plass, slik det ser ut ligger laget på 80 tallet når det gjelder treningskultur. I løpet av januar/februar forteller ryktene at spillerne bare har trent kondisjon. Vel å bra dette, men vi tror ikke dette bare er sunt, samhold og glede må til i dagens fotball tror vi. Nå virker imidlertid stallen til Surna spleiset og sterk, men kan det være at enkelte spiller blir lei fotball etter en slik oppkjøring. Her er det mye synsing, en ting er sikkert og det er at Rønning og Bolme kan å lage mål og at Syltøran er en fryktet arena. Vi tror Surnadal havner på 4. plass.
--------------------------------------------------------------------------------

Dahle møter Valder...
I 2. kvalifiseringsrunde til NM møter Dahle det sunnmørske laget Valder, denne kampen spilles i Kristiansund. Også AK får hjemmekamp mot divisjonskollega Surnadal, disse kampene spilles 28 april.
--------------------------------------------------------------------------------

Så er vi igang
Da er første kamp i serien unnagjort da Eide og Gossen møttes på Eide st. i kveld, etter 1-2 til gjestene ved pause sto det 2-4 da kampleder Karstein Bøe blåste i fløyten for full tid. Eide tok ledelsen 1-0 ved divisjonens toppscorer Tor Ingar Storvik etter klabb og babb i feltet. Jørgen Varhaugvik utlignet med en volleykule før Sturle Starheim laget 2-1 4 minutter før pause. 2-2 ordnet Tor Ingar Storvik 2-2 fra kort hold. Sølve Starheim besørget 3-2 til gjestene 10 minutter før slutt og 6 minutter senere besørget talentet Helge Ågårdsvik for 4-2 til gjestene. Mer om kampen på Gossen nett >> og Eides nettsted >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Nå skjer det mye....
I dag sparkes BFH-serien i gang med kampen Eide - Gossen klokken 1900 på Eide st., Bryn spiller sin første kamp borte mot opprykksfavoritten KBK på lørdag klokken 1500. Før denne kampen vil vi trolig ta lagbilde om ikke dette skjer alt i morgen da "fræna fotballtelevisjon" besøker folkets klubb for å ordne forhåndstoff foran seriestarten og filming av lokale kamper. Om alle møter denne dagen gjør vi unna fotoseansen på ærverdige holy. Frænas stolthet stiller også i nye drakter til kampen mot KBK og ikke nok med det, på mandag vil Bryn-nett stå frem i ny drakt. Hærlig:). Utvilsomt masse som skjer i Brynland om dagen og det er godt at det blåser litt rundt frænas stolthet. Ber derfor samtlige spillere møte til filming/fotografering på hellig jord i morgen klokken 1800.
--------------------------------------------------------------------------------

Fotballgolfresultater...
Som avslutning på gårsdagens trening valgte vi å legge inn litt latter og glede og avsluttet med fotballgolf, her er resultatene på en 4 hulls fotballgolf. Ikke alle deltok, men her kommer oversikten over de som fullførte:
hull 1 hull 2 hull 3 hull 4 Total
Jan Arild Midthaug 3 5 3 3 14
Marvin Andre Helberg 2 5 3 4 14
Joakim Holter 3 4 3 5 15
Albert Vassli 4 4 4 4 16
Tor Espen Skutholm 4 4 3 5 16
Lasse Magnus Farstad 5 4 3 5 17
Endre Sunde Male 4 5 3 5 17
Ola Farstad 3 8 3 3 17
Odd Terje Heimen 4 6 4 3 17
Kristian Fedje 4 6 4 5 19
Martin Skutholm 4 8 4 4 20

--------------------------------------------------------------------------------

20.04.2005
RB tipper oss på 9. plass
Med 3 dager igjen har Romsdals Budstikke startet nedtellingen til seriestart og i dag kan vi lese en artikkel om Elnesvågen og om Deres satsing foran årets sesong, EOIL er nyopprykket men ventes likevel å befinne seg i toppen. "Profesjonelle amatører" er overskriften på artikkelen og vi er enig i at Flaco har overført en helt ny giv og trenerkultur til Elnesvågen. På sidene kan vi lese om EOIL og Åndalsnes som det i år er lagt vekt på, for å lese om dette >>. Ellers så har RB tippet hva de tror blir slutt tabellen, og her kommer den:
1. Kristiansund BK
2. AK
3. Surnadal
4. Elnesvågen
5. Sunndal
6. Dahle
7. Gossen
8. Bud
9. Bryn
10. Eide
11. Åndalsnes
12. Midsund

Åpningsrunden er denne:
21.04 Eide -Gossen, 23.04 AK - Dahle, Bud - Åndalsnes, KBK - Bryn, Midsund - Surnadal og Sunndal - Elnesvågen
--------------------------------------------------------------------------------

19.04.05
AK videre i NM
I dag møttes to av favorittene til seriemesterskapet i 3. divisjon avd 18 i 1. runde i NM kvalliken, etter 0-0 til pause laget Stig Arne Husby 1-0 til gjestene. 2-0 laget ungutten og talentet Vegard Ohrvik like før slutt, dette til tross for at AK spilte de siste 55 minuttene med en spiller mindre etter at Stig Ove Avseth fikk marsjordre 10 minutter før pause. Mer på Aks eget nettsted >>. Til helgen møter vi som kjent et revansjesugent KBK i Kristiansund. På KBKs nettsted kan vi lese at hjemmelaget styrte spillet, men gjestene lagde mål, mer på Ugle-nett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Diverse...
Håvard Hatle og Eidsvold Turn tapte i går 1-2 mot Molde 2 i seriepremieren i årets 2. divisjon på kgb i Molde. Thomas Frigård bror til Geir laget 1-0 til Turn på straffespark i 2. omgang, men Torgeir Ruud Ramsli og Øyvind Gram på overtid sørget for hjemmeseier til Molde 3. Hatle var forøvrig ubenyttet reserve. En annen tidligere Bryn-spiller Kenneth Kvalheim har åpnet målkontoen for Notodden, Kenneth scoret 1-0 målet da Notodden slo Groruddalen 2-0 i helgen. På Grorud spiller forresten tidligere Træffspiller Magnus Oltedal. Gossen har kommet til 3. plassen i tabelltips konkurransen og her tipper Aukralaget Surnadal, mer om dette >>, også Elnesvågen uoffisielle sider teller ned og Løk-nett tror at Gossen havner på 6.plass på årets slutt tabell >>.
--------------------------------------------------------------------------------

18.04.05
Fra himmel til helvete på to dager
Bryns gutter leverte en mildt sagt elendig kamp da laget i dag møtte 4. divisjonslaget AK2/Gry på holy i dag. At laget trodde dette skulle gå av seg selv kan det ikke være tvil om etter den gode kampen mot AK sist, slik skulle det imidlertid ikke gå. Bryn startet med Odd Terje Heimen mellom stengene, i forsvaret spilte Kai Hansen, Ola Farstad, Jan Vidar Gjetøy og Geir Teistklub, mens Marvin Helberg, Henrik Farstad, Albert Vassli og Endre Male spilte på midten. På topp spilte Jan Roger Lindseth og Jan Arild Midthaug. Uansett ble det mye stafett i denne kampen og samhandlingen var langt fra god, spillerne prøvde på ting de ikke mestret og det meste var kaos. Det var også avklareringene, på 3 slike kom 2 mål i mot, mens på det 3 ble Ola Farstad løpt over ende før angriperen dundret ballen i nettet. Verre var det at Ola Farstad og Geir Teistklub begge måtte forlate banen med skader etter 15-20 minutters spill. I 2 omgang reduserte Jan Arild Midthaug for Bryn etter corner før en Gry spiller tråklet seg igjennom et ustabilt Brynforsvar og laget 4-1. Like før slutt reduserte Halvor Vassli etter flott forarbeid av Henrik Farstad. Halvor og Henrik var summasumarum Bryns lyse øyeblikk i denne kampen, hvor resten av laget var heller skralt. Flott var det også at Rossi holdt en liten time, dette er greitt å vite før seriestarten kommende helg. I 2. omgang spilte i tillegg Jørn Kjetil Årset, Kristian Fedje, Halvor Vassli, Robert Kjørsvik og Lasse Farstad for Bryn. Mer om kampen kommer. Når det gjelder skadesituasjonen i Bryn håper vi at Rossi er tilbake for fullt mot KBK, det samme gjelder også Ola. Mørkere ser det ut for spillende trener Geir Teistklub som fikk en skikkelig smell i akkilles i går også keeper Kristoffer Hagset er uaktuell til seriepremieren mot KBK.
--------------------------------------------------------------------------------

Også Stig uaktuell
Fra før har vi en liste like lang som et vondt år med tanke på dagens kamp mot Gry/AK 2, i går kveld meldte også Stig Arild Gjerde avbud. Dette gjør at 11-12 spillere er indisponible foran dagens kamp, men vi stiller uansett med 11 mann og får gjøre vårt beste. Team EOIL.net tipper Eide som nr. 7 på årets slutt tabell i sin nedtelling til seriestart, mer om dette >>. Gossen har kommet helt til 4. plassen på sine sider og der tipper klubben seg selv, mer om dette på GIL-nett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

17.04.05
Møter Gry/AK 2 i morgen
I morgen klokken 1830 møter vi Gry/AK 2 til siste test før serien sparkes i gang, til denne kampen må vi greie oss uten en rekke spillere: Patrick Thomassen er ute en lang stund med kneskade, Harald Jonny Fedje, Even Heimen og Roy Arild Svenøy er bortreist i forbindelse med jobb. Jan Roger Lindseth og Tor Espen Skutholm står over med sår rygg, mens Martin Skutholm sliter med ømme bein etter kampen mot Malmefjorden. I tillegg er Kristoffer Hagset usikker og det samme er Ola Farstad, men det er mulig at disse spiller. Mareno Sunde Male er definitivt ute etter neseoperasjonen. I tillegg starter Albert i ny jobb på Aukra i morgen og han er usikker på når han er hjemme igjen. Dette betyr at 10-11 spillere kan være indisponible til morgendagens kamp, men vi håper å stille et ok lag mot Gry/AK 2. Karstei Bøe dømmer kampen.
--------------------------------------------------------------------------------

Bryn-nett tipper tabellen...
www.ilbryn.net starter her nedtellingen mot seriestart og i dag legger vi ut de 3 lagene vi tipper på plassene 10, 11 og 12. Vi har tatt utgangspunkt i det vi tror og hva vi har hørt fra de enkelte lagene før seriestart. Realisme er lagt til grunn for våre vurderinger av de enkelte lag:)
10. plass Eide
Vi tror våre kjære naboer i nord vil havne på 10 plassen når tabellen summeres etter ferdigspilt serie, hovedgrunnen til dette er at sentrallinjen i laget er over the top og vi kan vanskelig se for oss at gamle travere som Ivar Kristiansen, Jarl Inge Haukås, Terje Brovold og Kurt Johan Krakeli har for mye å bidra med i 3 divisjon. Stallen til Eide virker bred og stor, men så spørs det om kvaliteten på bredden er god nok, dette har vi vår tvil til. Dekningen på keeperplassen er stor, men det er unge Bernt Gunnar Visnes som har vært foretrukket mellom stengene i størsteparten av forsesongen, defensivt er laget svekket siden i fjor og må trolig bruke trener Kurt Mørkøre på denne plassen. Dette svekker utvilsomt laget fremover på banen, hvor Odd Petter Lyngstad, Odd Egil Undlien og Kai Sildnes vil bli viktige brikker. Vi tror Eide akkurat berger plassen på grunn av god hjemmestatestikk, Eide er i tillegg til Bryn det laget som har mistet mest spillere siden forrige sesong, men ungutter vil gjøre jobben for Esserne. Se opp for Asbjørn Strand, utvilsomt en spiller for fremtiden.
Spillerstall: Peter Rasmussen, Tage Listaul, Bernt Gunnar Visnes, Bjørn Kåre Vassgård, Håvard Kvello, Jarl Inge Haukås, Erik Løkketangen, Tommy Leon Lerheim, Edvard Helge Dyrhaug, Terje Brovold, Frode Svenøy, Odd Egil Undlien, Knut Krogstad, Kjetil Silseth, Ivar Kristiansen, Odd Petter Lyngstad, Asbjørn Strand, Helge Strand, Tor Ingar Storvik, Kurt Johan Krakeli, Marvin Vassgård, Kurt Mørkøre og Kai Andre Sildnes.

Trenere: Kurt Mørkøre og Odd Petter Lyngstad

Hjemmebane: Eide st.

Hjemmeside: http://www.eofk.net/
11. plass Åndalsnes
Vi tror et annet "old boys" lag også vil slite denne sesongen, nemlig Åndalsnes som har hentet frem gamle helter fra 10 år tilbake. Brekken, Østigård, Svendsen og Aandal bør være over the top, i hvertfall noen av disse. Rutine i massevis, men treningsgrunnlag som ikke er det beste. I følge kilder har ÅIF 7-8 mann på trening noe som kan gjøre det tøft utover. Uten skikkelig grunnlag vil skader og annet melde seg i løpet av kort tid og vi tror det blir en tung sesong for laget fra Øran. Andreas Alfarnes er tilbake i troppen og dette vil bedre laget defensivt, så spørs det om det offensive strekker til.
Spillerstall: Eskild Svendsson, Anders Alfarnes, Even Østigård, Cato Svendsen, Frode Dahle, Sverre Bersås, Erik Brekken, Isak Mjelva, Sturla Grøtta Grav, Terje Dahle, Åge Tore Mjelva, Bjørn Aandal, Thomas Kvisvik og Robin Gjerde Har du navnet på flere spillere i gruppen vennligst mail oss >>.

Trenere: Petter Stette og Eskild Svendsson

Hjemmebane: Øran st.

Hjemmeside: http://n3sport.no/Organisation.asp?id=56074
12. plass Midsund
Vi tipper nyopprykkede Midsund på siste plassen, dette av flere grunner. Laget har 2 uerfarne trenere, dette er greitt men at begge er spillende tror ikke vi er bare sunt. Mulig vil Joakims pappa Bjarne bidra om det går tungt i staten og Bjarne har lang fartstid i gamet. Midsund har variert i treningskampene og slik det ser ut vil laget være veldig avhengig av enkeltspillerne John Arne Øien, Joakim Stormyr og Even Heggdal fremover på banen, skkilleshælen til laget fra Oterøya tror vi imidlertid er det defensive, hvor det mer eller mindre er blottet for fart. I 3. divisjon er det en del kjeppe angripere og dette vil Midsund lide under. Med skadefri stall og hjelp fra linjen kan Midsund fort overraske.
Spillerstall: Truls Løfblad, Freddy Myhre, Øyvind Myklebust, Stian Blø, Tor Henry Blø, Vegard Grøtan, Olav Fivelstad, Jonny Godø, Joakim Stormyr, Even Heggdal, Andreas Bjørnerem, Ingmar Midsund, Axel Moen Tangen, Even Kirkeland, Peder Kristian Misund, Sindre Vaksvik, Aksel Blø, John Arne Øien, Steffen Moen Tangen, Alexander Ræstadholm og Ken Arve Hole

Trenere: Joakim Stormyr og John Arne Øien

Hjemmebane: Midsund st.

Hjemmeside: http://www.n3sport.no/Organisation.asp?OrgElementId=56080
--------------------------------------------------------------------------------

Nedtellingen fortsetter...
Team.Eoil.net fortsetter nedtellingen til seriestart og tipper Dahle som lag nr. 8 på tabellen, for å lese mer om dette >>. Gossen-nett har kommet til 5. plassen på nedtellingen og GIL-nett har Sunndal på 6. plass og Elnesvågen på 5. plass på tipstabellen >>. Ellers så er spillerprofilsiden på Bryn-nett oppdatert, for å besøke denne >>.
--------------------------------------------------------------------------------

16.04.05
Flere kamper i dag
På sande st. i Sunndalen har Surnadal slått ut Sunndal fra NM etter at Surnadalingene vant 3-1 på bortebane etter ekstraomganger. Det sto 1-0 til pause etter at Tor Erik Torske ga hjemmelaget 1-0 etter en times spill. Holten utlignet for Surnadalingene etter 70 minutter og dette sto seg ut. I 2. ekstraomgang scoret Kjetil Rønning og Ola Einar Øyen for gjestene. Slik at Surnadal er videre til 2 kvallikrunde, mer om kampen >>. I Kristiansund har Dahle tapt generalprøver 1-0 mot Meldal, mer om kampen på Dahlenett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Innsats ga seier
Bryn møtte i dag AK på treningsfeltet på holy og vant til slutt 2-0 etter en innsats en galeislave ville misunne. Blør klubben slik for drakten i de neste kampene kan det fort bli en del poeng på frænas beste lag. AK som på forhånd er regnet som en av de aller største favorittene til seriegullet kom i dag til holy uten to av sine spisser, Vidar Hoseth og Mats Stormo var ute med skader. Bryn på sin side manglet Mareno Sunde Male, Patrick Thomassen, Jan Roger Lindseth og Marvin Helberg, i tillegg skadet keepertalentet Kristoffer Hagset seg under oppvarming. Dette gjorde at vi stilte med dette laget: Harald Jonny Fedje i mål, forsvaret bestående av Kai Eddy Hansen, Ola Farstad, Jan Vidar Gjetøy og Tor Espen Skutholm. På midtbanen startet Styig Gjerde, Roy Arild Svenøy, Geir Teistklub og Albert Vassli, mens Jan Arild Midthaug og Endre Sunde Male startet på topp. Bryn hadde en liten trekk i ryggen i første omgang og skapte en god del sjanser, mens gjestene fra Averøy hadde en stor sjanse i 1. omgang. 1,50 ut i kampen var det klart for 1-0. Bryns meget gode keeper Harald Jonny Fedje skyter langt ut, ballen havner hos Jana som header igjennom Endre. Tanksenteren løper i fra forsvaret og med yttersiden skrur han ballen inn ved lengste stolpe. Bryn fortsatte og stå høyt å legge press på AK som var tannløse i 1. omgang, Bryn var litt for upresise og fikk ikke alt for mange muligheter. AK som var på gress for første gang denne sesongen led nok litt under dette, men skapte en del halvfarligheter ute på kantene. Det var derimot Bryn som gikk opp i 2-0 etter vel 20 minutter, Tor Espens presise serve dalte ned i feltet, her ble det litt klabb og babb før Roy Arild Svenøy avslutter. Keeper "Børnie" gjør en feberredning, men på returen er p-kaillen vår Jan Vidar Gjetøy fremme og banker inn 2-0. Like etter spiller Stig Gjerde igjennom Endre som alene med keeper blir presset ut mot dødlinjen, innlegget finner Jana som får avslutningen reddet på streken. Med dette ebbet omgangen ut. I pausen måtte vår kaptein Ola Farstad kaste inn håndkleet på grunn av smerter, all ære til Ola som hadde en stor 1. omgnang sammen med Jan Vidar i midtforsvaret at han går foran som et godt eksempel. Inn kommer Henrik Farstad, dette medfører at Geir må ned som stopper og Henrik tar Geir plass på midtbanen. De første ti minuttene blir pes mot Bryns mål, AK kjører mer eller mindre over oss og bare heroisk forsvarspill og en veldig god Harald Jonny Fedje bakerst hindrer baklengs. Bryn flytter ettervert litt høyere men det er forsvarsjobbingen som imponerer fremover skaper vi lite. Så må Roy Arild av og han erstattes av nok en guttespiller. Denne gang er det Jørn Kjetil Årset som entrer banen som spiss, mens Endre flyttes ned til midtbanen. Nok et bytte må foretas når høyreback Kai Hansen får en lårhøne og Joakim Holter kommer inn. Dette medfører en del forandringer og med et såpass urutinert mannskap på banen må de eldste brette opp ermene. Dette ble gjort og Bryns forsvar besto mot sluutten av Geir, Endre, Jana Vidar og Tor Espen. På midten figurerte Stig, Albert, Jana som defensiv og Joakim, på topp spilte 14-16 duoen Henrik Hansgård Farstad og Jørn Kjetil Årset. 10 minutter før full tid måtte også Stig Gjerde forlate banen og han ble erstattet av Kristian Fedje slik at far og sønn spilte på samme fotball lag. Morsomt var det også at Henrik og Jørn på topp var nær ved å spille seg til store sjanser ved flere anledninger, men siste touchen ble for upresis. Bakover på banen jobbet laget heroisk og rensket unna foran et aggressivt AK-lag. I dag var det mange som tok sjansen og som la inn en god søknad foran seriestarten i Kristiansund kommende helg. KBK trener Erik Brakstad bivånet kampen, med tanke på at KBK møter AK tirsdag i cupen og Bryn lørdag. Hærlig innsats gutter, måtte den vedvare. Godt trent virker vi å være og det er positivt, i tillegg er det mange av spillerne som får lov å være fornøyd med sin egen innsats etter denne kampen. På mandag er det imidlertid ny match og nye sjanser. Les også om kampen på AK-nett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

15.04.05
Møter AK på holy i morgen
Bryn møter divisjonsfavoritt AK til treningskamp på holy ground i morgen klokken 1300, til denne kampen mangler vi dessverre Marvin Helberg (mb), Patrick Thomassen (mb) som humper rundt på krykker etter en vridning på trening og Jan Roger Lindseth som sliter med en sår rygg. Også neseopererte Mareno Sunde Male er uaktuell og Even Heimen er ute i storhavet. I tillegg er Ola Farstad i faresonen, men kjenner vi hardhausen rett stiller han som stopper i morgen. Troppen er som følger: Kristoffer Hagset, Harald Jonny Fedje, Kai Eddy Hansen, Ola Farstad, Jan Vidar Gjetøy, Joakim Holter, Tor Espen Skutholm, Kristian Fedje, Roy Arild Svenøy, Endre Sunde Male, Geir Arne Teistklub, Albert Vassli, Henrik Farstad, Stig Arild Gjerde, Jan Arild Midthaug og Jørn Kjetil Aarset. AK mangler Vidar Hoseth og Mads Stormo til denne kampen. Ellers så har Elnesvågen i dag møtt en annen seriefavoritt KBK i Kristiansund i dag og imponerende vunnet 2-1 etter scoringer av Kjetil Brudeseth og tidligere Bryn-spiller Knut Maule Johansen på straffespark etter at Benny Øverli ble felt. Rapportene melder at Elnesvågen var på høyde med KBK og vel så det. På KBKs sider står det at KBK stilte med 2. laget vet ikke om dette er tilfellet men uansett imponerende av våre kjære naboer >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Trening i dag
I dag blir det en lett trening på holy, med vektlegging på morgendagens kamp mot AK, i tillegg blir det en fotoseanse i forbindelse med filmingen av lokaloppgjørene, ber alle om å møte.
--------------------------------------------------------------------------------

Møter AK lørdag og Gry/AK 2 mandag
Bryn har som kjent lite kamper i beina før seriestart og satser på to kamper i løpet av helgen, håpet skal være at begge skal kunne gå på treningsfeltet på holy. På lørdag klokken 1300 møter vi AK, mens vi mandag klokken 1830 møter Gry/AK 2.
--------------------------------------------------------------------------------

Kamper i går....
I går ble det spilt noen kamper av interesse. Et redusert Bryn 2 tapte 3-0 mot Malmefjorden i en ikke altfor god kamp på grusen ved hallen, etter at webmaster kom til pause sto det 3-0 og en del spillere foretok alt da litt vel mange pausebyttinger. Dårlig trent men dette skal bare være gøy så det er greitt. Vet ikke noe om 1. omgang, mens 2. omgang var helt jevnspilt med sjanser i begge ender, men keeperene Odd Terje Heimen og Jon Magne Malmedal ordnet opp. Bryn stilte med følgende lag: Odd Terje Heimen, Magnus Farstad, Lasse Farstad, Robert Kjørsvik, Joakim Holter, Kristian Male, Paul Gunder Groven, Kristian Fedje, Martin Skutholm, Even Heimen og Henrik Farstad. Inn kom Kai Hansen, Marvin Helberg, Jørn Kjetil Årset og Marius Vågen. I 2. omgang spilte forsvaret godt etter at Kai Hansen ble flyttet ned som høyreback og Joakim Holter fikk styre laget fra stopperplass. Også Lasse Farstad i midtforsvaret og venstreback Magnus Farstad gjorde sine saker godt. På topp viste Jørn Kjetil Aarseth og alltid oppofrende Henrik Farstad at de kan spille spiss også en divisjon eller to lengre opp om det trengs. Gossen møtte i går Dahle på kunstgresset i Kristiansund og her vant Ballisene til slutt hele 3-0 i kvalliken til NM spill. Jøran Sandøy ble dagens Dahlegutt med 3 fulltreffere, mer om kampen på Gossen-nett >> og Dahle-nett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Tipsene fortsetter...
Nedtellingen til seriestart fortsetter og i løpet av helgen vil Bryn-nett presentere det de tror blir slutt tabellen i 3. divisjon avd. 18., vi kommer trolig med et komplett tips i løpet av 1-2 dager. Gossen-nett og Løk-nett er i gang og Løk-nett tror Frænas stolthet havner på 10. plass. Løk skriver på sitt nettsted at Bryn de siste årene har mistet et lag med spillere, men at det fortsatt yrer av kvalitetspillere på hellig jord. På 9. plass tipper Vegard Løkhaug noe overraskende den andre naboen Bud IL, mer om dette på Løsk glimrende nettsted >>.
--------------------------------------------------------------------------------

14.04.05
Gossen tror Bud kommer på 7. plass
Gossen-nett tror vår kjære nabo Bud havner på 7. plass når summen av poeng skal telles opp etter sesongen, mer om dette på GIL-nett >>. Ellers så har en annen nabo Eide satt et pengekrav på Christian Rødal som ønsker å trappe ned to divisjoner med spilt i Malmefjorden, vi ønsker ikke gå ut med sum men håper saken løser seg på en fornuftig måte. MIL har tross alt holdt liv i Eide de siste årene ved å la 5 spillere vederlagsfritt melde overgang. Ellers så er det b-kamp på grusen i dag og etter en god trening i går vil våre nestbeste få sjansen mot nettopp MIL i dag klokken 1900 på grusen.
--------------------------------------------------------------------------------

13.04.05
Dahle på 8. og ÅIF på 11
Gossen nett fortsetter nedtellingen til seriestart og i dag ble Dahle tippet som lag nr. 8 på tabellen av Gossens glimrende nettsider, for å lese mer om dette >>. Også Elnesvågens uoffisielle nettsted som er et av divisjonens beste er i full gang med nedtellingen, og i dag har team.eoil.net plassert Åndalsnes på 11. plass. For å lese mer >>. Ellers så ser det ut til at EOIL 2 under managerene Løkhaug/Kjelstadli har fått på plass trener foran kommende sesong. Ryktene forteller at Geir Tore "mailman" Johansen har takket ja til oppgaven. Gossen skulle egentlig ha møtt Dahle på Riksfjord til NM kvallik kamp, nå er imidlertid kampen flyttet til kunstgressparken i Kristiansund på grunn av at gravplassen ligger under vann. Mer om dette på Gossen-nett >> og Dahlenett >>.
--------------------------------------------------------------------------------

12.04.2005
Tips
Gossen fortsetter nedtellingen til seriestart og i dag tipper nettsidene Midsund som nr. 9 på slutt tabellen, for å lese mer >>. Også Løk nett med redaktør Vegard Løkhaug i spissen har startet nedtellingen til seriestart, og på 12 plass har Vegard og co. tippet nyopprykkede Midsund for å lese mer >>.
--------------------------------------------------------------------------------

11.04.05
Miniputter på knax-cup
Miniputt 95 spilte sine kamper tidlig søndag morgen. Det var kanskje for tidlig siden det ble tap i alle fire kampene. Men de scoret hele 8 mål, og 3 av tapene var kun med 1 mål. Det skal sies at de hadde en del uflaks. Guttene hadde det ihverfall moro og det er det viktigste.
På bilde bak fra venstre: Jørgen Male, Jan Robin Kristiansen, Lars Erik Heimen, Tommy Aarseth
Foran fra venstre: Thomas Skotheimsvik, Thomas Sandblåst, Vegar Nyheim. Keeper er Johan Marius Solheim

--------------------------------------------------------------------------------

Harald Jonny tilbake
Evigunge Harald Jonny Fedje (45) har bestemt seg for å signe b-skjema og spille for oss inneværende sesong, "Leo" er inne i sitt 45 år og har nærmere 200 kamper for Frænas stolthet i tillegg til mange for EOIL old boys. Nå sier Harald Jonny at han heller står på et av Bryns lag enn på EOILs old boys lag denne sesongen. Harald Jonny var som kjent innleid som sisteskanse for oss de 3 første kampene i 2004 sesongen.
--------------------------------------------------------------------------------

B-kamp mot Malmefjorden torsdag
På torsdag møter Bryn 2 Malmefjorden til treningskamp på grusen ved hallen, kampstart er klokken 1900. Til denne kampen vil en del spillere som til nå ikke har fått nok spilletid få matche seg. I tillegg vil en del fra b-laget (de som trener søndager) spille denne kampen. Forhåpentligvis får vi til en privatkamp for a-laget før sesongstart, dette trenger vi. Dagens trening ble en god trening med 18 mann høyt tempo, den beste på veldig lenge til tross for at banen var sleip og bløt.
--------------------------------------------------------------------------------

10.04.05
Lokaloppgjørene filmes
Nytt av året er at vi i Brynland vil filme alle lokaloppgjør i kommunen, brenne dette og legge det ut for salg, det er den tidligere Hiphoperen Vidar Nerland som har regien og opplegget virker svært lovende. Den første DVDen vil være klar til salg mandagen etter Elnesvågen - Bud, den vil også inneholde 20 minutter med høydepunkter fra Bryn-Eide som går dagen før. Vidar filmer som kjent for tv nordvest i tillegg til at han er frilans og vil i løpet av uken dra rundt på forskjellige arenaer i kommunen og filme litt samt å lage noen intervjuer. Bryn-nett ble presentert ideen i går og hele opplegget virker veldig lovende, slik det ser ut vil dvd`en koste kroner 100,- og selges på MX sport inne i Elnesvågen i dagene etter lokaloppgjørene. Utvilsomt et godt initiativ for å skape mer blest rundt de lokale kampene.
--------------------------------------------------------------------------------

Gossen tipper Eide foran oss
Gil-nett teller fortsatt ned og i dag presenterer Gossens eminente nettsted Eide som laget de tipper på 10 plass på tabellen, mer om saken >>.
--------------------------------------------------------------------------------

09.04.05
Treningen i morgen fremskyndet til 1800
I morgen vil treningen på holy starte opp klokken 1800 i stedet for klokken 1900, en av grunnene til dette er at mange ønsker å få med seg 2. omgangen av Brann - MFK. I tillegg er det greitt å bli ferdig noenlunde tidlig. Nå er det 14 dager til seriestart så nå er det om å gjort å stå på for å sikre seg en plass i 16 mannstroppen mot KBK 23. april.
--------------------------------------------------------------------------------

Utsatt igjen
Kraftig regn og sterk vind gjør at dagens kamp mot Gry/AK 2 blir utsatt og sannsynligvis blir spilt i løpet av uken, vi kommer tilbake med mer. Oppe i Sunndalen har Træff spilt uavgjort 3-3 mot Ranheim, mens Sunndal har slått et redusert Ranheim hele 8-2, Tor Erik Torske 2, Lars Nes 2, Eivind Lervik, Ola Furu og John Solbakk laget målene. Mer om kampen på Torves corner >>. Eide har levert en dårlig generalprøve som ga trener Kurt Mørkøre noe å tenke på like før seriestart da laget tapte 2-3 mot Rival på kunsten i dag. Bjørn Kåre Vassgård og Kai Sildnes laget målene, mer om kampen >>. Ellers så har Åndalsnes slått Vestnes/Varfjell 2-1 i en privatkamp i dag.
--------------------------------------------------------------------------------

Også Gossen tipper oss ned
Gossen nett fortsetter sin nedtelling til sesongen og i dag er det "frænas stolthet" som er evaluert, det ser ut til at Aukraværingene har en god innsikt i det som skjer i lokalfotballen og spesielt i Brynland. At de tipper oss som nr. 11 er for så vidt et greitt utgangspunkt, i allefall så lenge vi har tro på det vi holder på med. Tror nok de fleste får merke at vi biter i fra oss når serien starter om 14 dager. Mer om GIL-netts tips >>. Vi starter tippingen av sluttabellen snart....
--------------------------------------------------------------------------------

Knax-cupen
I helgen har flere lag fra Bryn deltatt i Knax-cupen i frænahallen. Fredag deltok lilleputt 94, i går har lilleputt 93 deltatt. I dag spiller miniputt 95, miniputt 96 og knøttene. Lilleputt 93 spilte i går og det ble en seier, 2 uavgjort og 1 tap. Guttene hadde det veldig gøy. Lagbilde er av lilleputt 94 som var i aksjon fredag . Bak fra Venstre: Eskil Aune, Odin Austad, Andreas Berg, Eivind Hagset, Kjetil Solheim, Foran fra venstre: Haakon Heimen, Stian Bøe og Norvald Heggstad. Om laglederne fra dagens kamper mailer over resultatene blir disse lagt ut på siden, takk til Odd Terje som følger opp guttene og den aldersbestemte fotballen i Bryn-land. Håndballjentene 12 år har i helgen vært i Langevåg på cup, her ble det to tap og en seier for våre jenter. I den første kampen ble det tap 3-9 mot et 14-årslag, deretter 2-11 motr jevngamle. I den siste kampen kom en etterlengtet seier på 7-2, dette gjorde at jentene som hadde det veldig kjekt på tur til slutt endte på 3. plass i turneringen. Elllers så har det sosiale vært satt i høysete for jentene denne helgen og det er som kjent veldig viktig.
--------------------------------------------------------------------------------

Hey:)
Noen som ikke tipper oss nederst på tabellen. Gossens nettsted har startet nedtellingen til seriestart og GIL-nett tipper Åndalsnes på den siste plassen i avdelingen. Mer om saken på Gossens eminente hjemmeside >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Svekket lag mot Gry/AK 2 i morgen
Bryn mangler en del spillere til morgendagens kamp mot Grykam/AK 2 på treningsfeltet på holy i morgen, spissen Jan Roger Lindseth er ute med ryggplager, mens vår høyreback Mareno Sunde Male har operert nesen og er derfor uaktuell. I tillegg er spillende trener Geir Teistklub ute med en kraftig forkjølelse, keeper Kristoffer Hagset er fortsatt skadet. Vi stiller med denne troppen til kampen som starter klokken 1500: Harald Jonny Fedje, Kai Eddy Hansen, Ola Farstad, Jan Vidar Gjetøy, Tor Espen Skutholm, Roy Arild Svenøy, Marvin Helberg, Albert Vassli, Stig Arild Gjerde, Jan Arild Midthaug, Endre Sunde Male, Even Heimen, Henrik Farstad, Jørn Kjetil Aarset, Martin Skutholm og Patrick Thomassen. Ellers så har neste helgs motstander Hano trukket seg fra privatkampen kommende helg, så får vi se om vi får på plass en ny kamp til helgen. B-laget vil også spille en kamp kommende uke, manager Lasse Magnus Farstad jobber med saken. I dag har vår første seriemotstander KBK spilt uavgjort 5-5 mot et meget sterkt KBK lag på kunstgresset i Kristiansund. Bugge (2), Klinge (2) og Michelsen scoret for uglene, mens John Andreas Husøy (2), Torgeir Hoås, Tommy Eide Møster og Einar Olav Bragstad nettet for MFK. Mer om kampen på KBKs hjemmesider >>.
--------------------------------------------------------------------------------

08.04.05
Dagens kamp mot Gry/AK utsatt
Bryns kamp mot Gry/AK 2 skulle vært spilt på treningsfeltet på holy i dag, men et fryktelig snø/regnvær har gjort at dette ikke var mulig. Sjansen for at denne kampen blir spilt senere i uken er rimelig stor, kanskje alt på søndag om værgudene danser soldansen. Ellers så har Elnesvågen 2 slått Malmefjorden 7-3 på grusen på Tornes i dag.
--------------------------------------------------------------------------------

Dagbladet henger seg på...
og tipper "frænas stolthet" på siste plass på tabellen. En ting skal vi ha, og det er tvilsomt at vi skuffer noen med slike forhåndstips. Dessuten passer det oss godt å være underdogs og enkelt blir det ikke i den første treningskampen borte mot en av favorittene KBK i første runde. Her er tipset til Dagbladet:
1. Kristiansund
2. Averøykam.
3. Sunndal
4. Surnadal
5. Elnesvågen
6. Gossen
7. Bud
8. Dahle
9. Eide/Omegn
10. Åndalsnes
11. Midsund
12. Bryn for å sjekke ut mer >>. Vil du diskutere dette >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Flaco dementerer
Flaco dementerer at Bryn-nett har ordlagt seg feil med tanke på at EOIL møter KBK 2 til kamp i Torvika i morgen. Grunnen til at vi skrev dette var at det sto på uglene sine egne sider, slik er saken >>. Jaja nok om det begge møter KBK i morgen og Molde 2 møter de 11 beste stallen på 22, mens da sannsynligvis Elnesvågen møter nr. 12 til 22 eller så møter de et mixet lag. Samme for oss poeng deles ikke ut i denne kampen uansett og vi vil benytte anledningen til å ønske Elnesvågen lykke til, tross alt består laget stort sett av gamle Brynere og vi vil at de skal lykkes. Vi ser stort på det utpå stemma:). Kjetil Hoem, Bjørn Espen Vatne, Benny Frode Øverli, Harald Magne Gjedrde og Knut Johansen er tidligere Brynere som har vært i aksjon for oss de siste sesongene og vi følger med dem. Uansett kan jeg i dag lese på Elnesvågens eneste oppdaterte sider at kampen ble avlyst på grunn av sne.
--------------------------------------------------------------------------------

KBK møter Molde 2 og KBK 2 møter EOIL
Kristiansunds ballklubb som er vår motstander i åpningskampen på gressbanen 23. april møter i helgen Molde 2 på gress i Batnefjorden, samme dag møter KBKs b-lag Elnesvågen på samme bane. Tviler på at Flaco er særlig førnøyd med at Uglene prioriterer som de gjør og på en måte gjør litt "narr" av lagene de skal møte i serien. Ellers så melder Tidens Krav at AKs midtbanespiller Jan Erik Hoseth trolig er ute for resten av sesongen etter at han onsdag formiddag var utsatt for en alvorlig motorsykkelulykke. Vi håper den sympatiske Averøyingen snart er på beina igjen og at han i løpet av sesongen også får trukket AKs spillertrøye over hodet, som Sørvik sier til TK "Fotball er ikke viktig i en slik sammenheng". Mer i Tidens Krav >>. Vi ønsker Jan Erik god bedring og håper alt går bra.
--------------------------------------------------------------------------------

06.04.05
Diverse...
I morgen er det klart for privatkamp mellom 14-16 årslaget og deres trener Edgar Magne Lindseth og Terje Hagens damer:). Kampen går på grusbanen ved hallen. Ellers så har KBKs styret bestemt at KBKs hjemmekamper skal avvikles på gressbanen som er KFKs gamle arena. Sist vi spilte der vant vi 3-2 på en heller lite innbydende bane. Tusenfryd er det lokale kallenavnet på banen og mer om dette kan du lese på garderobeprat >>. Bryn møter som kjent KBK borte i første seriekamp.
--------------------------------------------------------------------------------

Kamp mot Grykam/AK 2 på fredag kveld
"Frænas stolthet" møter fredag Gry/AK 2 til privatkamp på treningsbanen på holy, til denne kampen mangler vi en del spillere. Keeper Kristoffer Hagset er fortsatt skadet, denne gang er det et brannsår (?) som stopper keeperen. Høyreback Mareno Male skal operere i morgen og er uaktuell på grunn av det til fredagens kamp. Ellers er det en del sykdom og skader i Brynleiren Even Heimen, Joakim Holter, Patrick Thomassen og Kristian Fedje er blant de uaktuell. Troppen består av: Harald Jonny Fedje, Kai Eddy Hansen, Jan Vidar Gjetøy, Ola Farstad, Tor Espen Skutholm, Jan Arild Midthaug, Jan Roger Lindseth, Marvin Helberg, Albert Vassli, Endre Male, Roy Arild Svenøy, Geir Teistklub, Stig Arild Gjerde, Martin Skutholm, Jørn Kjetil Aarseth og Henrik Hansgård Farstad er troppen til kampen. Oppmøte til kampen er klokken 1730 - 1745, kampen har avspark klokken 1830 og Jan Arvid Mikkelsen dømmer oppgjøret.
--------------------------------------------------------------------------------

05.04.05
Kampen mot Hano flyttes til søndag
Vår siste treningskamp før serien sparkes i gang går mor Bjørn Nedreskodjes Hano. Denne kampen er flyttet til søndag 17. april, grunnen til dette er at Color line stadion i Ålesund åpner dagen før og mange av Hanos menn ønsker å få med seg ÅFKs første hjemmekamp. Dermed venter Gry/AK 2 denne helgen før vi avslutter mot Hano kommende helg, før alvoret starter mot KBK 23 april.
--------------------------------------------------------------------------------

03.04.05
Dahle best i byen
Dahle slo i dag KBK 4-2 i 4 lagsturneringen på kunstgressbanen på Dahle etter at uglene oppskriftsmessig tok ledelsen 2-0. Dahle viste imidlertid karakter og utlignet til pause før de i 2. omgang scoret to nye mål. John Erik Hjelmeland og Frode Wiik scoret for uglene, mens Stian Edvardsen, Thomas Ryther, Jøran Sandøy og evigunge Ivar Pedersen scoret for bydelsklubben. Mer om cupen >>. AK har vært på sunnmøre i helgen og møtt Skarbøvik, her ble det seier 3-1 etter mål av Jan Erik Hoset, Vegar Bøe og Mats Stormo. Ellers så har Vegard Løkhaug lagt ut et strålende referat om hvordan EOIL knuste Sunndal i helgen som det er verdt å ta en titt på, lurer på om dekningen blir like god når vi tar med oss alle poengene fra Hauglia stadion i juni :). Her kan du også lese at Roger Hagevold har gjort comeback for EOIL som har en utrolig bra og bred stall foran årets sesong. Mer om kampen også på Torves corner >>.
--------------------------------------------------------------------------------

Hatle troppens smarteste ?
Rått etter alt det Håvard tidligere har gitt utrykk for når det gjelder tenking. Uansett så var Håvard Hatle troppens smarteste når Eidsvold Turns hadde quiz under treningsleiren på La Manga. Når det gjelder spilletid fikk Håvard 17 minutter da Turn spilte 3-3 mot nabo Sparta på La Manga, mer om kampen >>. Mer om den smarteste >>. Ellers så scoret Kenneth Kvalheim Notoddens mål da MFK tapte 1-2 for Ørn i en treningskamp, mer om kampen >>.
--------------------------------------------------------------------------------

4 lags turnering i kunstgressparken
I Kristians kunstgresspark på Dahlelandet spilles det denne helgen 4 lagsturnering, lagene som deltar er Strindheim, Stjørdals-Blink, KBK og Dahle. I går vant Stjørdals-Blink 2-1 over Dahle, mens KBK tapte 2-4 mot Strindheim i en forrykende kamp. Strindheim vant til slutt 4-2 etter at uglene ledet 2-1. Mattis Fandin og Bjørnar Bugge laget nettsus for uglene. Mer på garderobeprat >>. Jøran Sandøy scoret Dahles mål, mer på Dahle-nett >>. I dag spiller Blink mot Strindheim, mens Dahle møter KBK i bronsfinalen. Mer om turneringen også på ugle-nett >>. Ellers så tar vi med at Stig Roar Søbstad lagde 2 mål når Træff slo MFK 2 2-1 på kgb i Molde, mer om den kampen >>.
--------------------------------------------------------------------------------

02.04.05
Elnesvågen vant
Elnesvågen er på gang før seriestart og slo i dag første seriemotstander Sunndal hele 4-0 oppe i Sunndalen. Etter rapportene var Sunndal tannløse fremover og skapte nesten ingen ting, Elnesvågens mål ble laget av Kristian Benjaminsen 2, Håvard Hendseth og Kjetil "hjorten" Brudeset. Elnesvågen manglet en del spillere i denne kampen, mens Sunndal manglet 3 spillere. Ellers så har Bud vært på sunnmøre og møtt Valder som endte på andre plass i 3. divisjon der i fjor. Her ble det tap 2-0, Bud manglet i denne kampen Vegard Hestad, Frode Tungehaug og Stig Arne Solheim.
--------------------------------------------------------------------------------

April spøker...
Alle hjemmesider med respekt for seg selv legger jo ut en aprilsnarr og vi hadde den med 2 x Kjell som tydeligvis mange gikk på. Kjell Edvin Gustad har dessverre lag skoene på hyllen og satser for fullt som trener for Vålerengas damer. Kanskje har Rota et håp om å bli Rekas assistent i fremtiden. Synd for frenfotballen som mister en god spiller og rødtoppen gir seg helt. Kjell Gunnar Ildhusøy er ei heller på vei hjem, silkesvarten er selvstendig næringsdrivende i Porsgrunn og blir trolig der nede en stund til. Eide hadde trolig noe med Jakub Borg en færøysk landslagspiller som var klar for klubben om dette er seriøst eller en spøk vites ikke. I tilfelle en god spøk, mens KBK mener Jante skal legge skoene på hyllen. Vestnes/Varfjells spøk gikk ut på at det ble funnet en gullåre i kunstgress tomta til klubbens nye kunstgressbane, fin den. Bort fra trolige Aprilspøker så har Espen Bolstad med fortid i Grøa og Sunndal valgt å fortsette å spille for Øksendal i 5. divisjon i stedet for å spille for 3. divisjonsklubben Sunndal.
--------------------------------------------------------------------------------

Endelig en seier....
I går tok "frænas stolthet" årets første seier da laget møtte et noe redusert Gossen lag på en etter årstiden fin Riksfjord stadion. Bryn var uten tvil det beste laget i første omgang og burde gått til pause med 3-4 måls ledelse, dessverre sørget et noe humpete underlag for at det bare sto 1-0 etter en veldig godt gjennomført omgang av oss. Harald Jonny Fedje voktet buret og hadde vel ikke en farlig avslutning mot seg i en første omgang Bryn stort sett kjørte. Defensiv trygghet med Mareno, Ola, Jan Vidar og Tor Espen. På midtbanen spilte Roy Arild, Endre, Geir og Albert, mens Rossi og Jana startet på topp. Det varte ikke mer enn 4 minutter før den første ballen lå bak Kjell Inge Viddal i Gossen buret, Rossi startet på en stikker og løp fra Gossens stopper før han lobbet ballen over keeper og inn i hjørnet. Vi fortsatte å styre og Rossi var aggressiv og god oppe på topp, hvor Jana og midtbanen foret han med stikkballer. Dessverre ble det med bare et mål etter at banen fortsatt var noe "tuete" og ballen spratt frem og tilbake slik at det var vanskelig å få kontroll. Vi fikk til en del bra i denne omgangen og defensivt unnlot vi å gi Jørgen Varhaugvik og co. altfor mye rom, de gangene de kom til avslutning var etter en lang krosser fra Dale som ble presset ut av forsvaret slik at avslutningene aldri ble farlige. Forsvaret og midtbanen fungerte godt i lag og vi unnlot å skape for mye rom til motstanderne. Fremover hadde vi en del brukbart i tillegg til stikkballene, blant annet kom Rossi fri på kanten og innlegget headet Jana i stolpen. I tillegg skulle vi nok hatt et straffespark etter at Robert V. tok omvendt livtak på Rossi inne i feltet, men dommer Jan Lodve Solholm unnlot å blåse. Like før pause måtte Endre Male forlate banen med gnagsår på begge beina og han ble erstattet at Marvin Helberg som leverte en veldig god 2. omgang. Albert Vassli ble flyttet frem som offensiv midtbanespiller og tok vel vare på sjansen han fikk. Har aldri sett Albert så god som i dag, jobber sliter og holder i ballen i tillegg til at han slår gode pasninger. 2-0 kom etter at Alberto vant ballen på midten, satte fart og fant Rossi som løp fra forsvaret. Hans innlegg satte Jana sikkert i nettet fra klosshold, et veldig flott mål etter et kjempeangrep. Midtbanen fungerte meget godt i denne kampen, vi sto høyt og vant på aggressivitet og overgangene kom hele veien. Dessverre var vi litt for upresis i avleveringene. 1-2 kom etter en dødball hvor vi var litt for passive, et skudd blir reddet av Harald Jonny som gir retur og der er den notoriske måltjuven Jørgen Varhaugvik frempå og setter den i nettet. Kampen jevner seg ut men vi får betalt etter en dødballsituasjon. Tor Espens presise corner kommer rullende ut i feltet og der dukker man of the match Jan Vidar Gjetøy opp og knaller ballen i nettet til 3-1. Jan Vidar hadde forøvrig en kjempekamp sammen med Ola i midtforsvaret. Sterk i duellene, resolutt og med gode avklareringer. Begge lagene gjør en del bytter, Even Heimen erstatter en sliten og aggressiv Rossi vel halvtimen før slutt, Kai kommer inn for en meget god Albert og Jana går ned på midtbanen. Mens Martin Skutholm kommer inn for en god Geir på sentral midtbane. Masse rokkeringer gjør at Gossen gradvis tar over og Jørgen Varhaugvik er hele tiden på farten mot slutten og han løper inn 2-3 mot en sjanseløs Harald Jonny. Like før slutt har også Gossen en god avslutning i tverrliggeren, men heldigvis for oss rir vi av stormen i skumringen mot slutten av kampen. En flott gjennomkjøring og det er godt men tungt å være tilbake på gress igjen. Til helgen venter Gry/AK 2 på holy og gress igjen før vi avslutter privatkampene mot Hano helgen før seriestart. Alle som var i aksjon i dag leverte en flott innsats og det er skikkelig kamp om plassene frem mot seriestart.
--------------------------------------------------------------------------------

01.04.05
Siste dager av klubbuke
Til alle medlemmer av IL Bryn, nå nærmer de siste dager av klubbuken på MX sport seg slutten og i dag fredag og i morgen lørdag er siste sjanse til å kjøpe fotballrelatert Umbroutstyr til 30%.
--------------------------------------------------------------------------------

Gossen mangler noen, vi mangler noen...
Til dagens kamp mot Gossen mangler begge lag spillere, på Gossens glimrende sider kan vi se at Simen Nerbøvik (studier) og Ståle Varhaugvik (jobb) er uaktuelle. I tillegg er Freddy Ræstad (skade), Sølve Starheim (sykdom) og Ole Kristian Varhaugvik (jobb) sannsynligvis ikke tilgjengelige. Slik det ser ut rekker Bjørn Lyngvær 2. omgang og får et etterlengtet comeback for laget fra Øen. Mer om dette på GIL-nett >>. Vi mangler som nevnt Keeper Kristoffer Hagset (skadet), Stig Arild Gjerde (syk/skole), Joakim Holter (skade), Halvor Vassli (jobb) og Patrick Thomassen (jobb) til denne kampen, ellers kan vi velge fra en fulltallig stall.
--------------------------------------------------------------------------------

2 x Kjell
Bryn forsterker stallen med to Kjeller i løpet av sommeren. Kjell Edvin Gustad hadde i realiteten bestemt seg for å legge skoene på hyllen foran 2005 sesongen og kun satse på trenergjærningen som hovedtrener for VIFs damelag. I går hadde imidlertid undertegnede en lengre prat med "Rota" som kommer hjem i slutten av mai og vi ble enige om at han forsøkte seg hos "stoltheta" i mai, juni og juli. En annen Kjell, nemlig Kjell Gunnar Ildhusøy er også på vei tilbake, men dette blir ikke før i juli. "Silkesvarten" flytter til Farstad igjen i sommer og tar over barndomshjemmet, vi hadde en prat sammen med Kjell i påsken da han nevnte dette og nå har småbarnsfamilien tatt avgjørelsen. Selv om Kjell har vært ute en stund med skader og ikke spilt på et år, vet vi hva denne mannen står for og det skal bli flott å få tilbake denne spilleren til høsten.

Velkommen til IL Bryn, Frænas stolthet, sine hjemmesider.
Nettbutikkløsning fra Uni Micro Web